不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
我唔覺得追返一個分左手既人係錯,
我覺得追返佢之餘, 都唔好斬斷其他機會,
咁樣自己跌得無咁損之餘, 仲可以有其他機會認識唔同人
呢一樣野我呢三個月無做到
佢每日改變, 而我只能留在原地

公公而家點

子美, 今日比我FD 子點醒左
相信我偶然會掛住佢, 但唔可以比佢留係心裡

加油!也許時間是一種解藥,也是我現在正服下的毒藥

唔會係毒藥, 一個唔撚珍惜我既臭雞, 唔會唔捨得架, 我有條件值得有其他更好既女人
諗起龍咁威套戲句野
既情深何必嘆緣淺, 既緣淺又何必種情深
諗起龍咁威套戲句野

巴打,早晨呀,我又失眠
諗起龍咁威套戲句野

巴打,早晨呀,我又失眠

早晨啊巴打,我食完藥訓左陣又出晒汗咁醒左
我訓左一個鐘比屋企人嘈醒,炆到仆街
諗住今晚試下褪黑素
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦
諗住今晚試下褪黑素

試過,完全訓唔到
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦

有效,我feel到對我無效
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦

有效?我feel到對我無效
諗住今晚試下褪黑素

試過,完全訓唔到

咁邊隻牌子好?
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦

有呀, 對我嚟講
上次聽你講有份工唔錯, 開始返未?
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦

有呀, 對我嚟講

六月開始....所以想整返D 睡眠質素,
雖然一直都有失眠問題, 但呢幾日誇張到完全訓唔到
雖然我琴日諗通好多, 但係仲差一步...
我需要做到諗起條八婆都唔會在意, 而諗起他往事
我需要做到諗起條八婆都唔會在意, 而諗起其他往事

唔好迫自己先, 根本唔到你控制
越迫越會諗
我而家就係

越迫越會諗
我而家就係

我都好希望見證到你同其他巴打絲打會成功....
見到你咁識關心人就知道你好搶手
諗住今晚試下褪黑素

試過,完全訓唔到

咁邊隻牌子好?

推介唔到比你 對我黎講無隻得
諗住今晚試下褪黑素

不如試下飲蜜糖水先啦

有呀, 對我嚟講

六月開始....所以想整返D 睡眠質素,
雖然一直都有失眠問題, 但呢幾日誇張到完全訓唔到

好快6月喎~希望你星期日前可以瞓得好

越迫越會諗
我而家就係

我都好希望見證到你同其他巴打絲打會成功....
見到你咁識關心人就知道你好搶手

一半識關心人, 一半好任性係冇用嘅

越迫越會諗
我而家就係

有時夾硬忘記反而仲印象深刻
我逃進洶湧人潮 尋找藏身的一角
我眼淚不敢掉 我快要受不了
諗住今晚試下褪黑素

試過,完全訓唔到

咁邊隻牌子好?

推介唔到比你 對我黎講無隻得

咁我試左褪黑素先啦, 希望有人.........
雖然心病還需心藥醫...

越迫越會諗
我而家就係

有時夾硬忘記反而仲印象深刻

係,
有時好衰咁諗 [如果你係有女朋友, 希望你收帽]
不過好快就諗唔好做口孽
失眠到一個點之後你會發現力不從心活死人緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞