不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike

絲打又諗起啦?
我都諗起佢, 覺得鬧佢唔夠
夾硬逼自己振作 因為覺得應承過佢要過得好好 但我已經覺得 我過得好唔好其實佢都唔知嫁喇 明明係佢出軌 點解痛苦果個係我

其實都岩...我依刻點乖點樣做番佢想我做既人佢都已經睇唔到同未必有心去留意所以自己好矛盾既係 唔知究竟應該做自己一直好想做既野定繼續堅持做佢心中既乖乖女證明比佢睇佢走之前我所講既改變係真係有改變過...

為自己做自己想做既野.....
為別人而活好辛苦, 當你做返自己, 一定會有人欣賞你(或者係佢)

所以琴晚糾結左好耐...未諗到自己下一步應該點
應該做番d單身可以做而自己又想做既事?
定繼續堅持改變成為佢心中既乖乖女 ?

又覺得前者係依刻應該做 但做左又好似矛盾
因為最後一次散之前同佢講我真係會改變 如果24號果次佢決定番番黎我乜野花花世界未試過既都甘心為佢唔要 今次真係徹底變唔同以前冇心去做....
但如果咁樣同佢講完又做番自己想做既野咪變到好似又係得個講字咁

所以就想繼續去做佢心中乖乖女等佢見到我真係有改變然後希望佢番番黎
但重點其實係依刻我做乜都控制唔到佢想法...
因為如果佢冇心番黎即使我幾乖佢都唔會番...
完全1999 好似自己都比左答案自己了

加油啦!隨自己個心做!

樓主都要加油 相信好快走得出 當你遇到你的她一定會好幸福! 此刻又應刻真係'順著我此刻感覺走'..

我敢講我對女朋友一定好好, 我係好就得人個種又有D MAN, 只能怪佢無福份

真的...依個世界係有因果 佢今日咁樣離去你他日佢會明你感受 就好似我而家都明佢之前一直既心痛

佢以前曾經做過playboy hurt過人結果而家定左但之後就遇到我今次比我hurt番 令佢明白當初比佢hurt個個女仔既痛 唉我hurt到佢又比佢hurt番結果我同佢今次兩敗俱傷
夾硬逼自己振作 因為覺得應承過佢要過得好好 但我已經覺得 我過得好唔好其實佢都唔知嫁喇 明明係佢出軌 點解痛苦果個係我

其實都岩...我依刻點乖點樣做番佢想我做既人佢都已經睇唔到同未必有心去留意所以自己好矛盾既係 唔知究竟應該做自己一直好想做既野定繼續堅持做佢心中既乖乖女證明比佢睇佢走之前我所講既改變係真係有改變過...

為自己做自己想做既野.....
為別人而活好辛苦, 當你做返自己, 一定會有人欣賞你(或者係佢)

所以琴晚糾結左好耐...未諗到自己下一步應該點
應該做番d單身可以做而自己又想做既事?
定繼續堅持改變成為佢心中既乖乖女 ?

又覺得前者係依刻應該做 但做左又好似矛盾
因為最後一次散之前同佢講我真係會改變 如果24號果次佢決定番番黎我乜野花花世界未試過既都甘心為佢唔要 今次真係徹底變唔同以前冇心去做....
但如果咁樣同佢講完又做番自己想做既野咪變到好似又係得個講字咁

所以就想繼續去做佢心中乖乖女等佢見到我真係有改變然後希望佢番番黎
但重點其實係依刻我做乜都控制唔到佢想法...
因為如果佢冇心番黎即使我幾乖佢都唔會番...
完全1999 好似自己都比左答案自己了

加油啦!隨自己個心做!

樓主都要加油 相信好快走得出 當你遇到你的她一定會好幸福! 此刻又應刻真係'順著我此刻感覺走'..

我敢講我對女朋友一定好好, 我係好就得人個種又有D MAN, 只能怪佢無福份

真的...依個世界係有因果 佢今日咁樣離去你他日佢會明你感受 就好似我而家都明佢之前一直既心痛

佢以前曾經做過playboy hurt過人結果而家定左但之後就遇到我今次比我hurt番 令佢明白當初比佢hurt個個女仔既痛 唉我hurt到佢又比佢hurt番結果我同佢今次兩敗俱傷

其實同我一齊之前佢比人HURT 到仆街,
我懶好心先係埋一齊
估唔到幾年前佢既感受, 完全比返我, 而且為左唔做衰人係咁掩飾
我認識佢四年, 估唔到佢做到咁, 好心寒
話說佢岩岩up左張相...caption係周杰倫首夜曲...
咩'那些斷翅的蜻蜓 散落在這森林 而我的眼睛 沒有絲毫同情' 我係到搵埋首歌既意思

原來都幾sad 講到咩死去的愛情又咩失去你淚水混濁不清咁
唉佢真係好難捉摸 雖然唔知係咪up緊比我睇但自動對號入座左 完全唔知佢諗緊乜🤷🏻‍♀️
雖然睇人地講首歌好似大概係諷刺同懷念緊依段情咁
定只係我又諗多左
諗完一大倫都係同自己講 算啦夜啦唔好諗咁多
估唔到幾年前佢既感受, 完全比返我, 而且為左唔做衰人係咁掩飾

有時人一變真係可以好突然好恐怖...即使識左幾多年又或者你地感情基礎幾深都好所以真係sad but true
話說佢岩岩up左張相...caption係周杰倫首夜曲...
咩'那些斷翅的蜻蜓 散落在這森林 而我的眼睛 沒有絲毫同情' 我係到搵埋首歌既意思

唉佢真係好難捉摸 雖然唔知係咪up緊比我睇但自動對號入座左 完全唔知佢諗緊乜🤷🏻‍♀️
定只係我又諗多左

加油啦, 唔好咁易被佢牽動到情緒, 每日咁捕捉佢D 野, 又要亂估

有時人一變真係可以好突然好恐怖...即使識左幾多年又或者你地感情基礎幾深都好所以真係sad but true

係, 幾個月前仲愛得咁纏綿......我真係覺得好難以置信, 咁快可以接受新感情.....
相反, 自己仲ON99 咁, 比佢狠狠咁玩一餐

定只係我又諗多左

加油啦, 唔好咁易被佢牽動到情緒, 每日咁捕捉佢D 野, 又要亂估

亂估真係好on9 自己係到估估下估完一大倫但其實冇結論因為結論係我都唔知佢依刻內心深處諗緊乜 但又好自然係到估估下真係矛盾
但此刻既矛盾其實咪只因深愛著
我飲酒到胃裂 希望唔洗食藥訓到

唔好飲啦...失戀到而家都未去飲過 其實應該真係去飲下解脫下

定只係我又諗多左

亂估真係好on9 自己係到估估下估完一大倫但其實冇結論因為結論係我都唔知佢依刻內心深處諗緊乜 但又好自然係到估估下真係矛盾
但此刻既矛盾其實咪只因深愛著

唔好估咁多, 顧掂自己先

唔好飲啦...失戀到而家都未去飲過 其實應該真係去飲下解脫下

放縱下無壞, 但飲咁多都唔會改變到咩

失戀到依家未有停過咁濟
只有飲個陣個心情先放鬆得到

失戀到依家未有停過咁濟

我明白........慢慢來啦, 唉, 你狀態咁差

失戀到依家未有停過咁濟

安慰完人,自己都唔是好做到
到依家就算飲到痛都繼續飲,
都只係為左個下可以淡化少少令自己訓到/短暫唔去諗
又夠鐘叫春
啱啱睇完不懂撒嬌的女人
見到saving知道cherry結婚了,新郎不是他
即刻爆馬尿

失戀到依家未有停過咁濟

安慰完人,自己都唔是好做到
到依家就算飲到痛都繼續飲,
都只係為左個下可以淡化少少令自己訓到/短暫唔去諗

飲完wing wing地,個腦開始唔唸嘢
嗰陣應該係個人全日過得最舒服嘅時候
講講吓我都想開罐飲
又夠鐘叫春
啱啱睇完不懂撒嬌的女人
見到saving知道cherry結婚了,新郎不是他
即刻爆馬尿

雖然唔睇電視, 但我有陣時都會觸景傷情

唉以前一直有種天真又可笑既想法 係失戀要買家庭裝雪糕食 我會叫「失戀雪糕」
記得之前同佢行超市我同佢提過依樣野 話如果自己失戀果陣就會食失戀雪糕 佢同我講傻啦唔好再諗唔會食到啊你類似既說話
而依排每日係到自己食雪糕都心up一次

如何活得好過昨日?

唉以前一直有種天真又可笑既想法 係失戀要買家庭裝雪糕食 我會叫「失戀雪糕」
記得之前同佢行超市我同佢提過依樣野 話如果自己失戀果陣就會食失戀雪糕 佢同我講傻啦唔好再諗唔會食到啊你類似既說話
而依排每日係到自己食雪糕都心up一次

相信好多個都有呢D 經歷....
但當然唔會諗到結果會係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞