不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
係呀,但聽日係一齊嘅日子
諗住寫封信放入佢屋企信箱,起碼都俾佢記得下呢日

唔好咁啦好無, 唔值得架

一年以來無其他人接觸咩?
我前幾日未知佢有新歡, 用合照整左段片比佢,
以為一定感動, 原來我諗多左
Everyday
With every worthless word we get more far away
The distance between us makes it so hard to stay
But nothing lasts forever, but be honest babe
It hurts but it may be the only way
係呀,但聽日係一齊嘅日子
諗住寫封信放入佢屋企信箱,起碼都俾佢記得下呢日

唔好咁啦好無, 唔值得架

一年以來無其他人接觸咩?

有,有啲9公知我失戀都諗住撩下我,但我秒block咗佢地
有個知道係真心嘅,但我都拒絕咗 佢唔係唔好,但唔知點解會拎黎比較
只因我ex對我太好 係我on9放棄咗個愛我嘅人,失去咗先係到喊苦喊忽

我個陣都做咗好多野..親手diy相簿俾佢
又係佢屋企樓下等
佢同條女翻大陸玩,我完全唔知係邊,我都自己一個女仔上去搵佢
但佢一次又一次俾假希望我會揀翻我,最後
Everyday
With every worthless word we get more far away
The distance between us makes it so hard to stay
But nothing lasts forever, but be honest babe
It hurts but it may be the only way

DIU.......

又係佢屋企樓下等

我都好多假希望, 唔知點忘記佢好, 佢對我好好, 我都對佢好好,
但佢可以咁快投入另一段戀愛

又係佢屋企樓下等

我都好多假希望, 唔知點忘記佢好, 佢對我好好, 我都對佢好好,

佢有新女朋友仲衝去搵佢????
Everyday

DIU.......

Sorry
絲打, 希望你放下, 如果佢咁好就唔會有一刻你想放棄佢啦!
(雖然有口話人, 無口話自己)
其實比假希望, 以為我有一絲曙光比我盡全力, 真係好撚仆街
而且仲不停合理化自己傷害我既行為
建議你唔好寫信啦!
佢仲愛你, 就覺得好SWEET 好感動,
但已經放底左你有新歡, 就覺得你令佢困擾.
我呢三個月就係人版

又係佢屋企樓下等

因為個陣啱啱分手,條女咁啱出現咗,我唔相信佢真係放低我,我想做啲野希望可以感動到佢,但無耐就block曬我
一個月後佢無啦啦用133打黎喊住同我講其實仲愛我好唔捨得,個女仔係水泡,其實佢份人性格好負責任..佢唔想以唔愛佢黎做一個理由同佢分手,諗住當發生啲咩問題嘅時候順勢散。。
所以就一直糾纏咗一段時間,但最後佢選擇咗個女仔
我曾經諗過佢搵翻我嘅時候係咪真心。。我有諗過佢係咪報復我,俾假希望
但就算當時係真心,真係當個女仔水泡,到依加咁耐,都日久生情啦
咁又係,一個對自己好嘅女仔,同一個傷害自己嘅,緊係揀前者
你要是不喜歡我
願你找到喜愛那位
再見是一句不稱心的話
要說但卻未說
只想拖到底
得不到
卻總算跟你一剎曾美麗
留住了
這一個謎
wo~原來無數撫慰
來到邊際
不入範圍
愛已經出軌
才明暸你有這慣例
好東西
留下我怎麼去克制

又係佢屋企樓下等

因為個陣啱啱分手,條女咁啱出現咗,我唔相信佢真係放低我,我想做啲野希望可以感動到佢,但無耐就block曬我
一個月後佢無啦啦用133打黎喊住同我講其實仲愛我好唔捨得,個女仔係水泡,其實佢份人性格好負責任..佢唔想以唔愛佢黎做一個理由同佢分手,諗住當發生啲咩問題嘅時候順勢散。。
所以就一直糾纏咗一段時間,但最後佢選擇咗個女仔
我曾經諗過佢搵翻我嘅時候係咪真心。。我有諗過佢係咪報復我,俾假希望
但就算當時係真心,真係當個女仔水泡,到依加咁耐,都日久生情啦
咁又係,一個對自己好嘅女仔,同一個傷害自己嘅,緊係揀前者

加油啦你! 情況同我一樣, 佢一開始只會用對待我既方式去愛佢既新男朋友
即使係當佢水泡, 個心有你, 都唔會咁易掉底你啦....
你係時候要MOVE ON 啦.....
隔左咁耐都唔散, 散左都未必諗起你啦

假希望真係好撚仆街
個陣佢話係我生日前會完咗件事,搵機會同個女仔講清楚
點知生日當日無收到佢嘅電話,幾日後佢同我講唔好再糾纏落去
我諗我呢一世都會記得我嘅成年禮係幾咁跌落谷底

假希望真係好撚仆街
個陣佢話係我生日前會完咗件事,搵機會同個女仔講清楚
點知生日當日無收到佢嘅電話,幾日後佢同我講唔好再糾纏落去
我諗我呢一世都會記得我嘅成年禮係幾咁跌落谷底

加油........證明左你一D都唔重要啦!
大家一齊走出谷底啦.....
即使佢比假希望你, 佢都有一千個原因去合理化佢個理由
Walking down 29th and park
I saw you in another’s arms
Only a month we’ve been apart
You look happier
Saw you walk inside a bar
He said something to make you laugh
I saw that both your smiles were twice as wide as ours
Yeah, you look happier, you do
Ain’t nobody hurt you like I hurt you
But ain’t nobody love you like I do
Promise that I will not take it personal, baby
If you’re moving on with someone new
‘Cause baby you look happier, you do
My friends told me one day I’ll feel it too
And until then I’ll smile to hide the truth
But I know I was happier with you
呢首陪咗我成年
其實佢之前點傷害你?
一陣先你地d歌
其實諗返佢點傷害你係咪好事呢?
好似我前日咁,直接屌爆佢,反而令我覺得解脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞