不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
快d返去啦,有無同其他朋友講你去搵佢?

咁都放心D, 有咩同朋友同我地傾下,
呢個POST 既大家都好明白你架

要補救都要沉殿下,越chur越走

舉例: 打飛機係high,但打得太多都有副作用
依D野唔急得

咁都放心D, 有咩同朋友同我地傾下,
呢個POST 既大家都好明白你架

啱,至少係依度大把巴絲陪你
好心UP.......
好心UP.......

我地過來人都承受過,你等幾耐就等於佢覺得你幾煩
好心UP.......

如果我個個未有新歡,
我都會好似佢咁盡力
好心UP.......

如果我個個未有新歡,
我都會好似佢咁盡力

太chur可能有反效果,到時都只係會畀人block
唔chur自己又會後悔
好痛苦啊

睇住佢成日WhatsApp online,唔知佢同邊個傾緊計
又唔問得,要畀返私人空間佢
安全感負晒分
雖然佢都無責任畀安全感我
好心UP.......

如果我個個未有新歡,
我都會好似佢咁盡力

唔chur自己又會後悔
好痛苦啊

睇住佢成日WhatsApp online,唔知佢同邊個傾緊計
安全感負晒分

最尾個句好認同, 雙方都要行動, 先可以拉近距離

唉明白果種心酸真係好痛
見到有人同我一樣, 其實好心UP,
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...
好心UP.......

如果我個個未有新歡,
我都會好似佢咁盡力

唔chur自己又會後悔
好痛苦啊

安全感負晒分

但假如是但一方係咁拉但另一方唔拉就已經冇意義成件事仲好可悲 我同佢角色調轉左成件事好可悲好諷刺
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

曖昧其實對方又真係唔會覺得自己有責任既...
好心UP.......

如果我個個未有新歡,
我都會好似佢咁盡力

唔chur自己又會後悔
好痛苦啊

安全感負晒分

但假如是但一方係咁拉但另一方唔拉就已經冇意義成件事仲好可悲 我同佢角色調轉左成件事好可悲好諷刺

係....唔平衡既關係, 即使復合左都係等收皮
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

幾時先清醒呢
岩岩真係好崩潰..
發現佢ig del左我同佢既相
明明琴日仲剩3張 岩岩只剩2張
仲要唔知點解佢唔一次過係佢del既第一次就del曬所有
係咪過多兩日會連果兩張都無埋..

好難接受..究竟各位初戀既失戀係點捱過..
又到夜晚 眼白白望住個本應好幸福既紀念日過去真係喊到停唔到
岩岩真係好崩潰..

佢為左忘記你咪delete... 利申我都咁做
岩岩真係好崩潰..

絲打,其實我都算係初戀,
del 相呢d ,佢無留戀,總有一日會做,只不過佢攤長左來做,振作!
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

幾時先清醒呢

有新人取代佢就可以,只係曖昧的話
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

幾時先清醒呢

好驚見到佢,佢喺我公司對方返工
之前日日食早餐
有時放工去下街
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

自從今次都好似唔敢再接觸愛情..覺得好痛 因為一拍但如果唔係去到最後既..最終只會變成過客..
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

幾時先清醒呢

好驚見到佢,佢喺我公司對方返工
之前日日食早餐
有時放工去下街

平常心啦,扮見唔到,好易取代到佢,加油
好明白有幾咁難受

我明,我同佢未一齊
曖昧下都咁辛苦
你哋一定難受過我10倍

大家加油

曖昧已經最好...

自從今次都好似唔敢再接觸愛情..覺得好痛 因為一拍但如果唔係去到最後既..最終只會變成過客..

或者比自己休息下,下一段感情唔好再重覆犯錯就唔會再痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞