不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
其實我以前都好似你地咁, 個心全部都係佢, 裝唔到其他人
我FD 子話完我之後, 就覺得自己好ON9, 可能一齊緊大家都視對方係全部,
但分手後個情況已經唔一樣了(特別係女仔), 佢個心除左你, 仲有更多其他野, 但你仍然視佢為全部
呢D 要自己諗通啦, 我就係無諗通呢一點跌得咁痛

其實大家都明呢個大道理
只係我地都依然選擇將自己女朋友放第一位
我地都係太重感情嘅人

正解,只係最後依然都係甘願將女朋友為中心

當初佢就係太重視我。。以我為中心,但我on99厭佢太管
無咗佢先知道佢真係對我好好..無咗先黎後悔..

你情況好似我朋友
有時我都代入咗,鬧我朋友唔珍惜
其實係想為自己出返啖氣

如果想等嘅就等,唔好再做令自己後悔嘅事
道理真係大家都明白, 只睇自己點諗, 我今日就開始走出來......
希望大家都一樣, 呢個世界唔係靜係得佢,
我既感受佢又唔會理, 佢既感受又已經有人安慰,
再唔開心只會係搵自己笨
世界咁大, 我又唔係地底泥, 驚搵唔到比佢好咩
為左佢, 放棄左好多機會了, 但從今之後一定會把握各種機會, 等人會鍾意我

最乞人憎係,佢中意一個人生活,仲要好快走出,乜同我一齊好辛苦咩

如果你比帽我同我講啦,易D死心
今晚仍然係個訓唔著晚上
有時候就算食左藥都訓唔著
我FD 子話完我之後, 就覺得自己好ON9, 可能一齊緊大家都視對方係全部,
但分手後個情況已經唔一樣了(特別係女仔), 佢個心除左你, 仲有更多其他野, 但你仍然視佢為全部

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

我重視佢,所有野都我改,尊重佢,唔太管,平淡生活

咪又係散

要散真係可以有一百萬個理由
最核心嘅原因都係因為唔愛了
咩屋企人唔鐘意,太管,全部都係濕鳩藉口
如果覺得仲有機會就追啦, 但同時唔該認清, 我仲有好多選擇, 唔會為左佢而錯過各種機會.....
如果呢三個月我有咁諗, 我一定唔會好似依家咁傷, 最慘傷左佢又唔會知道,
佢真係淡左既話, 佢都覺得你既傷都係自己攞來, 我地都分左手啦

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

你情況好似我朋友
其實係想為自己出返啖氣

我都係咁見到朋友唔識珍惜就鬧勁佢
其實除左出氣另外只係某程度想鬧埋自己唔識珍惜無再做好啲
今日又見搵佢 好想話佢知。。我仲係好想同翻你一齊呀!
一開始拍拖無人信過到2年
一開始佢都覺得2年幾就散
如果如佢所願
今日又見到佢 好想話佢知。。我仲係好想同翻你一齊呀!
一開始拍拖無人信過到2年
一開始佢都覺得2年幾就散
果如佢所願
如果覺得仲有機會就追啦, 但同時唔該認清, 我仲有好多選擇, 唔會為左佢而錯過各種機會.....
如果呢三個月我有咁諗, 我一定唔會好似依家咁傷, 最慘傷左佢又唔會知道,
佢真係淡左既話, 佢都覺得你既傷都係自己攞來, 我地都分左手啦

當自己盡晒力, 都無結果, 都好過後悔

我問佢返咩工都不讀我

朋友都不如,仲話要私人空間

我問佢返咩工都不讀我

朋友都不如,仲話要私人空間

你睇我叫雞POST 都係一樣情況........放鬆D 先, 我比佢玩左三個月, 唔想你地犯我犯過既錯

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

你情況好似我朋友
其實係想為自己出返啖氣

所以我會一路等佢彌補我對佢既傷害,即使知道一齊翻既機會好微..
我比人撚狗咁撚左三個月,
比人當狗咁反而仲要受傷害,
依家我唔會再咁ON9

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

你情況好似我朋友
其實係想為自己出返啖氣

我都係咁見到朋友唔識珍惜就鬧勁佢
其實除左出氣另外只係某程度想鬧埋自己唔識珍惜無再做好啲

做得再好佢都係唔鍾意
我地角度係愈管佢錫佢代表愈愛佢
佢地角度係要有私人空間,我地只係有需要嘅時候先出現

佢都話過有時佢似男人多過我似男人
我比人撚狗咁撚左三個月,
比人當狗咁反而仲要受傷害,
依家我唔會再咁ON9

希望巴打你嘅正面思想可以快啲帶到你逃離佢嘅魔掌
我唔覺得追返一個分左手既人係錯,
我覺得追返佢之餘, 都唔好斬斷其他機會,
咁樣自己跌得無咁損之餘, 仲可以有其他機會認識唔同人
呢一樣野我呢三個月無做到
佢每日改變, 而我只能留在原地
今日我朋友點醒左我, 唔好覺得自己除左佢一無所有, 對自己自信D

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

你情況好似我朋友
其實係想為自己出返啖氣

所以我會一路等佢彌補我對佢既傷害,即使知道一齊翻既機會好微..

https://youtu.be/LTzy8NF3BDo
陪咗我撐過好多日子,雖然唔係情聖,但有人唱得出自己心入面個句,聽完會舒服咗好多
我唔覺得追返一個分左手既人係錯,
我覺得追返佢之餘, 都唔好斬斷其他機會,
咁樣自己跌得無咁損之餘, 仲可以有其他機會認識唔同人
呢一樣野我呢三個月無做到
佢每日改變, 而我只能留在原地

公公而家點

子美, 今日比我FD 子點醒左
相信我偶然會掛住佢, 但唔可以比佢留係心裡

其實大家都明呢個大道理
我地都係太重感情嘅人

你情況好似我朋友
其實係想為自己出返啖氣

https://youtu.be/LTzy8NF3BDo
陪咗我撐過好多日子,雖然唔係情聖,但有人唱得出自己心入面個句,聽完會舒服咗好多

呢首歌陪過我人生第一次既傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞