不願放開手,不願讓你走,瘋狂的夢沒有了你,還有什麼用?

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
其實諗返轉頭
block咗你先係最好
佢覆你一句訊息 你又諗落去
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

係,我唔忍心block,佢又唔block

佢終於BLOCK晒我 IG FB 連電話都刪左我連線上都無得比我睇了

其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

佢終於BLOCK晒我 IG FB 連電話都刪左我連線上都無得比我睇了

其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

真係好狠好絕..block曬仲有咩方法可以搵..
其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

真係好狠好絕..block曬仲有咩方法可以搵..

真心恭喜,好過我覆極都blue tick仲係度拖緊

我仲留住佢送比我D野
卒之飲到癲左嘔到抽筋 訓左兩個鐘 依家又醒了

今日好好休息

巴打有無訓到食左之後?

仍然合埋眼就諗起,但肯定有睡意,唔敢食咁多
加油,今日同fd子成班去左海灘玩
其實諗返轉頭
block咗你先係最好
更加辛苦
重要本身我冇咩傾訴對象

係時候,放低重新生活啦,好嗎
佢都唔留戀,你留係到都無意義,即使你再點好,佢都對你無興趣架啦
block 左你,當比個機會自己
佢都唔留戀,你留係到都無意義,即使你再點好,佢都對你無興趣架啦

你走到未

你走到未

我估有六成,但合埋眼就諗起,訓唔到
其實都啱嘅,自己嘅野都未確定到,就唔應該拍拖阻住人,人地唔等我都係正常,攪到雙方都受傷有乜謂。

琴日佢地正式見晒雙方家長鳥。
sorry咁多位,其實有好多野我都想同佢講,但我唔想阻住佢,唔想響佢同我身邊啲人面前好似扮弱者扮可憐咁。

好多負放,日日唔同諗法,就係冇正面嘅,唔知點算好。

我感覺係,佢特登比我知道,都係想我好,想我專心做自己野。但我一見到我屋企去佢屋企嘅車,佢去新仔果度嘅小巴,我就好辛苦,好嬲,但又諗起佢嘅好,係我珍惜唔到佢,我嬲唔到佢,日日都咁矛盾。

我是廢紙,我是垃圾。
sorry咁多位,其實有好多野我都想同佢講,但我唔想阻住佢,唔想響佢同我身邊啲人面前好似扮弱者扮可憐咁。

我感覺係,佢特登比我知道,都係想我好,想我專心做自己野。但我一見到我屋企去佢屋企嘅車,佢去新仔果度嘅小巴,我就好辛苦,好嬲,但又諗起佢嘅好,係我珍惜唔到佢,我嬲唔到佢,日日都咁矛盾。

我是廢紙,我是垃圾。

唔好覺得自己無用啦,走出來要靠自己,將自己既愛留比岩既人啦

我是廢紙,我是垃圾。

其實我而家情況同你一樣
有好多野想同佢講
但係已經冇機會
今日真的受不了
今日真的受不了

無事啦無事啦
今日真的受不了

無事啦無事啦

今日真的受不了

無事啦無事啦

完全頂唔順, 又再一次徹底崩潰
今日真的受不了

無事啦無事啦

完全頂唔順, 又再一次徹底崩潰

希望大家捱得過啦
問我係唔係鐘意佢
我都答唔到
但俾人block
唔再溝通嘅感覺好難受
六年感情 當初已經試過一次識左第二個
後尾佢返返黎我都原諒左佢
三年後既依家 佢一句覺得淡左 又識左第二個
分左手之後
每日做gym 跑步
一開始好難頂 每日都係到諗
試過返返下工入廁喊
雖然自己已經知道 就算佢返黎我身邊
佢個心都唔係我到啦
依家過左個半月
依家望到佢同氣厹既合照已經無咩感覺
所以咁多位巴打要加油
時間可以沖淡一切
分左手之後
每日做gym 跑步
試過返返下工入廁喊
佢個心都唔係我到啦
依家過左個半月
所以咁多位巴打要加油
時間可以沖淡一切

巴打,多謝你既正能量,
我已經好努力想帶正能量比大家
但係我自已都未顧得掂
真係好希望大家早d走出來
加油
琴日失戀 留名
兩年半,比男同事溝走左
分左手之後
每日做gym 跑步
試過返返下工入廁喊
佢個心都唔係我到啦
依家過左個半月
所以咁多位巴打要加油
時間可以沖淡一切

巴打,多謝你既正能量,
我已經好努力想帶正能量比大家
但係我自已都未顧得掂
真係好希望大家早d走出來
加油

今日病左,諗起我之前帶佢睇醫生
依家無人叫我食藥了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞