[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
仲爭紮緊sp4 定new sp

唔急嘅可以等大學優惠買new sp
我年頭已經話買sp4
講下講下都到六月

好想入部ipad pro
有咩win機 輕便 可以LTE上網 一般文書用途
轉新工 想帶部機跟身
轉新工 想帶部機跟身

surface pro遲下會有lte版本
唔熟有咩lte機
轉新工 想帶部機跟身

lenovo x1 carbon
轉新工 想帶部機跟身

surface 3 lte
eBay 搵搵 應該好平
surface laptop 係咪狗也不屌 如果靜係會打lol 其餘文書 係咪m3就夠
轉新工 想帶部機跟身

surface pro遲下會有lte版本
唔熟有咩lte機

貴上加貴
貴到可以買X1 yoga 2017
surface laptop 係咪狗也不屌 如果靜係會打lol 其餘文書 係咪m3就夠

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

香港都未有得訂
樓主開定新post

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

香港都未有得訂

吓 未㗎
新iPad Pro/MacBook 遲過佢發佈但已經有現貨賣

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

香港都未有得訂

吓 未㗎
新iPad Pro/MacBook 遲過佢發佈但已經有現貨賣

唔知咩事得香港laptop未有得訂
連遲過佢發佈嘅surface pro都已經有得訂
iPad pro未有iOS 11廢左一大半

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

香港都未有得訂

吓 未㗎

唔知咩事得香港laptop未有得訂
連遲過佢發佈嘅surface pro都已經有得訂
iPad pro未有iOS 11廢左一大半

iPad Pro我買左
預計會賣左部MacBook換Surface _______
但重點係我要見到實物先有得講

狗也不屌
咪同我撞機

打lol起碼要用i5

巴打訂左?

香港都未有得訂

吓 未㗎

Apple產能大
垃圾microsoft hk幾時出新筆
部pro 4 要插住電先着到 一唔差就會即刻關機黑mon 係咪拎得去整
部pro 4 要插住電先着到 一唔差就會即刻關機黑mon 係咪拎得去整

入到去睇係滿電

入到去睇係滿電

係咪power setting 問題,
轉新工 想帶部機跟身

surface 3 lte
eBay 搵搵 應該好平

依家買surface 3會唔會好不智?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞