[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
surface pro 4 返左貨 岩岩收到email通知

M$係咪整左好多sp4賣唔哂

會唔會係分銷商退貨
其實漏光係咪好難避
換左部都係有少少

邊度睇漏光

當我唔好彩囉
其實漏光係咪好難避
換左部都係有少少

暫時未見過一部完全唔漏光既surface

少少當睇唔到算 癈事再換
有貨左一陣
又已經要等到貨通知
其實漏光係咪好難避
換左部都係有少少

我成條top邊都漏
較0% 100% 一樣都睇到漏
漏光唔影響色準 而且IPS冇得唔漏
睇怕其他surface漏得仲慘
其實漏光係咪好難避
換左部都係有少少

我成條top邊都漏

上面位巴打仲問邊到睇到漏
咁我都癈事再換了
其實漏光係咪好難避
換左部都係有少少

我成條top邊都漏

上面位巴打仲問邊到睇到漏
咁我都癈事再換了

我都有小小
全黑先睇到
而家邊到買SP4平同多野送?
pro4支筆 筆頭同eraser都壞咗

巴打成日跌筆?

上淘佬 40人仔可買筆尖套裝
有4支唔同筆尖 但個性表現比wacom差

唔知淨係換筆尖work唔work

巴打成日跌筆?

eraser壞左都唔知點救你wo
https://www.microsoft.com/zh-hk/surface/devices/surface-laptop/overview
終於有其他顏色
不過得i5 8gb版有
i7都係得白金色
不過已經足夠

台灣已經有得訂i5 4gb/8gb版白金色
香港仲要等
https://www.microsoft.com/zh-hk/surface/devices/surface-laptop/overview
終於有其他顏色
不過得i5 8gb版有
i7都係得白金色
不過已經足夠

香港仲要等

外國都係得i5 8gb有四色

知唔知邊度有四色demo睇
終於有其他顏色
不過得i5 8gb版有
i7都係得白金色
不過已經足夠

香港仲要等

我都想睇demo
買左隻 Arc touch mouse SE
但用中間scrolling唔到(但其他功能用到)
有無巴打知咩事
終於有其他顏色
不過得i5 8gb版有
i7都係得白金色
不過已經足夠

香港仲要等

我都想睇demo

紅色好正ar
買左隻 Arc touch mouse SE
但用中間scrolling唔到(但其他功能用到)
有無巴打知咩事

有咩問題拎去MK 一換一就OK
new sp 果個電源模式唔錯
有幾段比人揀 幾時放落sp4
依家開省電又有啲慢 唔開又有啲倒水

應該windows update
聽講nsp好難降頻
冇理由學足蘋果咁樣玩死舊機

應該windows update
聽講nsp好難降頻
冇理由學足蘋果咁樣玩死舊機

預設就係降頻MODE

不嬲新機一出
舊機得BUGFIX
枝新筆幾時出
個新typecover 有得賣未

巴打成日跌筆?

唔得就索性等新筆

巴打成日跌筆?

唔得就索性等新筆

連消息都冇既筆

巴打成日跌筆?

唔得就索性等新筆

連消息都冇既筆

Microsoft上年都好地地
今年好似冇發過力咁

巴打成日跌筆?

唔得就索性等新筆

連消息都冇既筆

Microsoft上年都好地地
今年好似冇發過力咁

齋開發佈會
但冇現貨賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞