[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
已入手i5 4gb
有冇電腦袋好介紹

兇宅94折?

6988入手,冇94

m$ store平D都唔買
果然不惜工本撲水尾

Store冇曬貨
去凶宅買加唔加廷長保養
聽講壞機預著sp4停產,會比nsp你

唔會
安心保只能換較低價格(以買入時價格為準),功能相似既機

咁差唔多啦 sp4淨機正價同nsp一樣
不過而家唔係

你6988買就計6988
換機一蚊都唔比加
已入手i5 4gb
有冇電腦袋好介紹

兇宅94折?

6988入手,冇94

m$ store平D都唔買
果然不惜工本撲水尾

Store冇曬貨

就係store冇曬貨居然唔係去搵細鋪
而係9秒9去X宅掃走尾水
去凶宅買加唔加廷長保養

唔會

不過而家唔係

你6988買就計6988
換機一蚊都唔比加

到時過ms official個保養應該都差唔多到nsp減價
去凶宅買加唔加廷長保養

唔會

不過而家唔係

唔會換新一代機比你,ms 冇得整, 比較大機會拎番sp4 同期嘅倉底asus acer 比你
你唔受就折現trafe in, 例如一年後sp4 值$3000 就當trade in value $3000
D 人相機有問題就係咁玩, 你可以自己google 下
去凶宅買加唔加廷長保養

唔會

不過而家唔係

唔會換新一代機比你,ms 冇得整, 比較大機會拎番sp4 同期嘅倉底asus acer 比你
你唔受就折現trafe in, 例如一年後sp4 值$3000 就當trade in value $3000

嘩屌
換做acer asus個d垃圾真係狗也不屌
去凶宅買加唔加廷長保養

唔會

不過而家唔係

嘩屌
換做acer asus個d垃圾真係狗也不屌

http://www.dchome.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1163565
好舊, 唔知而家仲係咪咁......注意:500d 高級過nikon 同sony 嗰部
當年買相機仔 , 都見過d 人頂級prosumer 只可以換中低階有手動嘅dc仔/prosumer
以上次ms store pro 3轉pro 4經驗係咪唔會番貨架啦?

唯有去細舖買

等我同trade 左件野,而家唔知有乜用好
以上次ms store pro 3轉pro 4經驗係咪唔會番貨架啦?

唯有去細舖買

等我同trade 左件野,而家唔知有乜用好

應該冇㗎喇
去細鋪平平地執部淨tablet連筆
第日買新cover扮新sp仲划算
依家m$個網訂新sp連sp4 kb有優惠 ........

平$105

平$105

9折
冇人買就會送keyboard 嫁啦
終於收到 今晚開箱

平$105

9折

應該要等一年
唔知點解呢次我想佢送新筆多過keyboard
Keyboard出面細鋪買好平
終於收到 今晚開箱

平$105

9折

應該要等一年

m$話支筆唔係個個用

平$105

9折

應該要等一年

m$話支筆唔係個個用

M$都話個kb唔係個個買添
結果咩都唔跟但價錢照舊手咁貴

平$105

9折

應該要等一年

m$話支筆唔係個個用

M$都話個kb唔係個個買添
結果咩都唔跟但價錢照舊手咁貴

新筆貴姐
佢送舊筆都好啊
用左幾日sp4 i5 8gb幾滿意
尤其係配drawboard用特別爽

仲係度1516緊買4 gb 定8 gb

有筆直一定係8GB

4gb 新機用左半日,關個chrome都lag
無開野都長期50%ram用量
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=19314

去左兩間兇宅問
都係冇94折
去凶宅買加唔加廷長保養

唔會

不過而家唔係

安心保有好多玩法
你要自己研究

4gb 新機用左半日,關個chrome都lag
無開野都長期50%ram用量

嘩屌,會唔會是咁
8gb 係咪出街買平啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞