[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我想問置頂個drawboard 我部surface 變左唔係內置?要market 度買?

係store到down個試用
會自動變完整版

原來係咁 thx 巴打

我一開始都以為冇跟
但原來只係因為佢windows係好純淨版
down完會寫製造商preinstall左
只係冇pro用 但係是full的

想問埋我記得呢度有介紹過漫畫app 好用,但搵唔番
我想問置頂個drawboard 我部surface 變左唔係內置?要market 度買?

係store到down個試用
會自動變完整版

原來係咁 thx 巴打

我一開始都以為冇跟
但原來只係因為佢windows係好純淨版
down完會寫製造商preinstall左
只係冇pro用 但係是full的

想問埋我記得呢度有介紹過漫畫app 好用,但搵唔番

我都唔記得左
你問返作者不詳巴打
有冇巴打買咗sp4係冇痴過mon貼?係咪痴咗真係冇咁sensitive ?
有冇巴打買咗sp4係冇痴過mon貼?係咪痴咗真係冇咁sensitive ?

有啲cheap貼痴左會用唔到筆
唔用都得啦 有個typecover夠做

有啲cheap貼痴左會用唔到筆
唔用都得啦 有個typecover夠做

stylus intensive用家肯定唔會痴moon貼
本身已經訂造左全覆蓋大猩猩玻璃
機背貼個幾十蚊既背貼簡單做個customization已經好夠
自己小心唔好跌機啦
以前ip4好興保護套
睇番而家ip7冇人同套就知
外觀同手感重要過跌爆moon
(而同時日日都大把人跌爆moon
真心問

Asus transformer pro 3 I/o多過 sp4

Sp4 i5 4g 128ssd 價可以買到 transformer 8g 256 ssd

有冇咩伏
真心問

Asus transformer pro 3 I/o多過 sp4

Sp4 i5 4g 128ssd 價可以買到 transformer 8g 256 ssd

有冇咩伏

Web cam同電量狗也不屌
前者還好
但後者對於一部portable device黎講係致命傷

另外個kb都麻麻

部機買咗幾日,83%電用得2個半鐘...

呢個唔準
我都顯示2個幾鐘
用左成日都未關機

呢個唔準
我都顯示2個幾鐘
用左成日都未關機

希望真係咁而唔係粒電有問題

真空上陣
講左咁耐
呢度有冇巴打訂左新sp
講左咁耐
呢度有冇巴打訂左新sp

買左舊版

我ms store ,用左trade in coupon
新舊差成4千,所以都係要舊版了

(仲買埋個dock)
講左咁耐
呢度有冇巴打訂左新sp

想訂, 但都係睇定d先, 睇返以前SP剛推出就問題多多
講左咁耐
呢度有冇巴打訂左新sp

新sp冇乜大改應該唔會太多問題嘅
所以我只係等佢平番啲
pro4支筆 筆頭同eraser都壞咗

巴打成日跌筆?
買左SP4 i5 128 睇一套動畫都係用左4%電 睇完一季都仲剩50%
講左咁耐
呢度有冇巴打訂左新sp

新sp冇乜大改應該唔會太多問題嘅
所以我只係等佢平番啲

原本諗住訂,點知支新筆英國呢邊重未有得訂,重等緊
利申: 畫圖撚

巴打成日跌筆?

上淘佬 40人仔可買筆尖套裝
有4支唔同筆尖 但個性表現比wacom差
sp4 開機開得耐個mon會自己震
初頭郁一郁個mouse就冇野
但耐左直頭震到望唔清個mon

sorry1999,點搞好
今日係咪有價睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞