[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想請問各位,我遲啲應該會入手部i7 512gb 16gb ram surface book,但係想知performance同舊版分别差得多唔多。

同埋我係工作用(ms office ,web surfing同播video為主),買i7會唔會用唔著?

performance 好像升級左GPU

舊電都大左,不過聽講都係好快用晒

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?
想請問各位,我遲啲應該會入手部i7 512gb 16gb ram surface book,但係想知performance同舊版分别差得多唔多。

同埋我係工作用(ms office ,web surfing同播video為主),買i7會唔會用唔著?

啲用途應該唔洗用i7喎

咁又冇其他類似surface book咁可以拆mon出來當tablet嘅laptop推介下

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

但唔係話sp4電量仲少咩

啲用途應該唔洗用i7喎

咁又冇其他類似surface book咁可以拆mon出來當tablet嘅laptop推介下

低階嘅surface book都得啦
當你需要獨顯
官網i5/8+256gb連獨顯$13388
平過你講果部增強版sb成$8000

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

純計sb拆出黎果塊tablet
啲電量仲差過sp4
買邊部就睇你淨用tablet個需求有幾大

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

啲電量仲差過sp4

受教
咁我要認真諗下先得
因為電腦呢家嘢唔熟,一心諗住買新同攻頂就算
New surface pro d電會否好過sp4一半?

呢個不嬲虛報
以用家體驗為準

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

啲電量仲差過sp4

受教
咁我要認真諗下先得

攻項唔一定體驗好

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

啲電量仲差過sp4

受教
咁我要認真諗下先得

攻項唔一定體驗好

所以好彩上嚟問下

啲用途應該唔洗用i7喎

照你用途買sp4好夠做
錢多身恆?

啲電量仲差過sp4

受教
咁我要認真諗下先得

攻項唔一定體驗好

所以好彩上嚟問下

效能好 但倒水就冇必要啦
睇你用咩多
我想由mba 轉 New surface pro, 但16G RAM ,512 SSD 得i7 先有 .
我想由mba 轉 New surface pro, 但16G RAM ,512 SSD 得i7 先有 .

逼你買貴
大鋪做緊pro4 94折,剛剛入手i5 4G 128

有冇送嘢
同埋邊間做緊?

有冇送嘢

仆街買完就減

有冇送嘢

仆街買完就減

但你有trade in應該仲平啦

有冇送嘢

仆街買完就減

都係Mouse keyboard啦,有trade in Microsoft 買一定最平,但我自己有d積分同現金卷扣埋仲可以分期平玩

呢個不嬲虛報
以用家體驗為準

如果用到7-8個鍾即換

呢個不嬲虛報
以用家體驗為準

如果用到7-8個鍾即換

效能提升50% 你真係信?
播片13.5小時
上代m3已經做到

有冇送嘢

仆街買完就減

都係Mouse keyboard啦,有trade in Microsoft 買一定最平,但我自己有d積分同現金卷扣埋仲可以分期平玩

買左5888
賣左keyboard 佢先
M$ sp4 而家冇貨
見佢128GB 4GB i5好抵玩

但係....係咪同8gb 相差好遠..(真心)

見佢8gb 要 9600
好貴

落單 唔等了

唔好意思.點可以做到5888
同埋佢原價6998 做咩又上返7998-2000
感謝
想今日買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞