[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-12-3-Surface-Pro-4-128GB-i5-Tablet-Silver-Type-Cover-Bundle-New-/391771977720?hash=item5b376df7f8&rmvSB=true
唔怕既巴打可以去買
Now:US $659.99
Approximately HKD 5,142.55

5千蚊成set幾抵 唔知搵唔搵陣
原來官網m3仲有貨
原來官網m3仲有貨

早買早享受!
4gb ram 唔用chrome 好夠用
http://www.ebay.com/itm/Microsoft-12-3-Surface-Pro-4-128GB-i5-Tablet-Silver-Type-Cover-Bundle-New-/391771977720?hash=item5b376df7f8&rmvSB=true
唔怕既巴打可以去買
Now:US $659.99
Approximately HKD 5,142.55

今日睇已經out of stock

岩岩買左部256gb i5 8gb ram, 想問下點解預計電量得2個鐘既,唔係應該有5-6既咩
係咪我要set野? 唔該晒巴打

呢個數係唔準嫁,用耐左就唔會睇
94 折係咪全線無貨啦?

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇
等枝筆等到好心急
好想快d有用係sp4既review
等枝筆等到好心急

巴打要畫圖? 諗唔到1000 同4000 壓力度數的分別
等枝筆等到好心急

而家個支寫字唔貼筆尖
好想新筆有改善
等枝筆等到好心急

畫畫,creative嘅野,lv唔同有好大分別
利申朋友講,試過sp4 pen咁同我講
支筆其實可唔可以當mouse咁用?

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

上price揾細鋪買算啦

呢個數係唔準嫁,用耐左就唔會睇

原來係咁
同埋想問下通常係叉滿電長叉住佢會對舊電好d, 定係叉完用到20%前就叉,不斷cycle最好
上網好多唔同講法

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

我部sp4 都係上細舖買,用多幾日睇下有冇野先
暫時都幾好 同埋真係平過官網9688果個幾多下

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

我部sp4 都係上細舖買,用多幾日睇下有冇野先
暫時都幾好 同埋真係平過官網9688果個幾多下

I5 128 係咪官網最平

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

不了
細鋪始終都係冇咩保障
同埋又唔係話真係好平
俾成$7500買年半前嘅科技又唔多化算
都係等大學promo先買特價new surface pro

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

不了
細鋪始終都係冇咩保障
同埋又唔係話真係好平

單睇cpu 其實提升好少
值唔值多兩千 +keyboard +筆+mouse 自己諗
m$出左4代一開始就勁多bug
全部software 多
要買新機都係睇定啲先買啦

我問過好多間百記同兇宅
係直頭連優惠都冇

不了
細鋪始終都係冇咩保障
同埋又唔係話真係好平

通常特價幾多?

i5 8g 計新機買埋筆差不多貴4000 ,仲心大心細緊
細鋪買點先知係咪真係有保養?
https://www.youtube.com/watch?v=Vo0nrLZ5Ew4
部eve v啲電唔知點呢

越黎越多類似surface嘅產品
但係ms仲係停留係pro4
就算新pro都係冇乜進步
https://www.youtube.com/watch?v=Vo0nrLZ5Ew4
部eve v啲電唔知點呢

越黎越多類似surface嘅產品
但係ms仲係停留係pro4
就算新pro都係冇乜進步

Surface pro最攞命係價錢
連apple都知道要出部iPhone SE同iPad 2017搶低價市場嘅時候
Surface系列部部都萬萬聲咁上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞