[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
等大專plan 睇下有冇平
如果手痕買部gaming laptop 就唔買呢部了
電量真係好重要

大專plan應該都係減1k到

大專plan有冇得加埋trade in 個優惠
等大專plan 睇下有冇平
如果手痕買部gaming laptop 就唔買呢部了
電量真係好重要

大專plan應該都係減1k到

大專plan有冇得加埋trade in 個優惠

13號new sp香港發佈會喎,有無咩想試,我可以幫手試

i5 fanless會唔會好熱、降頻

即場預訂有冇得送keyboard

i5 fanless會唔會好熱、降頻

仲有真battery life

幫手試下好似普通渣筆咁枝筆打側寫個時貼唔貼筆尖定係一樣會偏左入去
而家想買部sp 4 128G 4GB 最平大概幾錢?

i5 有trade in 減1000就6000找1蚊
送keyboard mouse (價值1500)
6000-1500=4500

冇野trade in 喎

求期搵件電子垃圾
壞左都得
點都有1000

一部開唔到機既note2得唔得

我之前寄過部十幾年前嘅notebook都照有$1000

我見個網可以trade幾部
trade愈多就愈多錢?
d錢可以用曬黎買一部機?

呢個好緊要
就算唔送keyboard都要送筆

另外試下個keyboard會唔會勁易污糟
而家想買部sp 4 128G 4GB 最平大概幾錢?

i5 有trade in 減1000就6000找1蚊
送keyboard mouse (價值1500)
6000-1500=4500

冇野trade in 喎

求期搵件電子垃圾
壞左都得
點都有1000

一部開唔到機既note2得唔得

我之前寄過部十幾年前嘅notebook都照有$1000

我見個網可以trade幾部
trade愈多就愈多錢?
d錢可以用曬黎買一部機?

最多1000 + XXX
佢分開比你
所以你用得1000買Surface 其他可以買配件
頭先去百記睇
牙石果部山寨surface pro 4做緊7499
連筆連kb
頭先去百記睇
連筆連kb

i5 8+256

呢個好緊要

surface pro不嬲都跟筆嫁喎,係surface先唔跟

個kb隻料其實而家sp4都有,睇啲公廁demo機好似唔算太易污糟(好似係)

呢個好緊要

surface pro不嬲都跟筆嫁喎,係surface先唔跟

個kb隻料其實而家sp4都有,睇啲公廁demo機好似唔算太易污糟(好似係)

新果部唔跟
頭先去百記睇
連筆連kb

i5 8+256

依個價買到sp4喎,係細鋪,係咪一樣有1年保?
頭先去百記睇
連筆連kb

i5 8+256

依個價買到sp4喎,係細鋪,係咪一樣有1年保?

冇睇清楚幾多年
俾我買都買sp4
sp4 m3 唔連KB 最平幾錢?
sp4 m3 唔連KB 最平幾錢?

計埋減一千就4500
不過多1500可以上i5 包筆 keyboard mouse
咁樣買機m3就唔抵了
下星期決定買唔買
想買laptop, surface個平板其實有d廢無咩用

你唔當佢平板用咪廢

始終用唔慣tablet mode
我唔用keyboard 都照用desktop mode ...

你少用app
用得多onenote,drawboard,youtube app會明我講咩
想問surface 4有無出過10吋版?
好耐無追過電子野
想買laptop, surface個平板其實有d廢無咩用

你唔當佢平板用咪廢

始終用唔慣tablet mode
我唔用keyboard 都照用desktop mode ...

你少用app
用得多onenote,drawboard,youtube app會明我講咩

YouTube用mytube?
等new surface pro 好定trade-in 買sp4 好呢
等new surface pro 好定trade-in 買sp4 好呢

正路新pro電量會好好多
pro4粒電好似太垃圾

正路新pro電量會好好多
pro4粒電好似太垃圾

佢粒電有幾廢?
見到佢個trade-in 價,又有野送好似好平
不過i5 4gb ram 應該好快比人淘汱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞