[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

唔知有冇以舊換新
大陸已經有 仲平香港幾舊

同SP4岩岩出個價一撚樣
筆係咪都係5舊水
仲有D KEYBOARD又貴左, 平個隻得返黑色
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

唔知有冇以舊換新

筆係咪都係5舊水
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

我用緊pro3, 我諗都係等佢減價先

唔知有冇以舊換新

筆係咪都係5舊水
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

個時12月買SP4 i5 128 $9000
見到而家D人唔使7000入到手真係心理唔平衡
btw, 華為新嗰matebook x用i5 7200u同i7 7500u 都係無風扇

唔知有冇以舊換新

筆係咪都係5舊水
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

隻筆800

唔知有冇以舊換新

筆係咪都係5舊水
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

個時12月買SP4 i5 128 $9000
見到而家D人唔使7000入到手真係心理唔平衡

仲諗緊買唔買SP4 I5 128
定new sp m3
btw, 華為新嗰matebook x用i5 7200u同i7 7500u 都係無風扇

玩降頻都比CORE M勁呱

唔知有冇以舊換新

筆係咪都係5舊水
仲以為係靚料個隻會減價
即係逼人買SP4個塊

隻筆800

800咁撚貴真係要諗諗
如果佢好似PRO 3 PRO 4個時賣500蚊支我會即刻狗衝
始終用黎上堂寫字愈準愈好
https://news.microsoft.com/zh-hk/2017/05/23/announcing-the-new-surface-pro/#QJIpXB4lLky7xf3s.99
為慶祝即將於本港發售的Surface Pro,Microsoft將會為顧客提供特別的預購優惠。凡預訂指定型號,可免費獲贈Mozo Surface保護套、TUMI Surface保護套或Surface X Moleskine®電腦袋乙個,數量有限,送完即止。
https://news.microsoft.com/zh-hk/2017/05/23/announcing-the-new-surface-pro/#QJIpXB4lLky7xf3s.99
為慶祝即將於本港發售的Surface Pro,Microsoft將會為顧客提供特別的預購優惠。凡預訂指定型號,可免費獲贈Mozo Surface保護套、TUMI Surface保護套或Surface X Moleskine®電腦袋乙個,數量有限,送完即止。

同PRO 4岩岩出個時一撚樣既PROMOTION

同PRO 4岩岩出個時一撚樣既PROMOTION

好心就送舊keyboard啦
積堆係度封塵
7千蚊一部core m 平板
如果佢上高登捱到十個鐘電 我就買

唔用Chrome應該得

i5無 fan應該中硬伏

要睇下佢個新散熱點

Acer個部都可以fanless

ppt果陣見到佢銅管終將唔駛去電池度

新版拉左4條銅管出嚟

又駁落電池

咁快有拆機?
又駁落電池度
acer有液冷可以壓住唔降頻

M$的陰謀
加快你換機

夠電又加快打柴
屌 我想要部好似ipad咁既機 咁耐用 電又勁

835版windows

要睇下佢個新散熱點

新版拉左4條銅管出嚟

又駁落電池

咁快有拆機?
又駁落電池度

M$的陰謀
加快你換機

夠電又加快打柴

835版windows

覺得可能會出Surface4用S835

唔用Chrome應該得

kabylake 堆cpu battery life有好重水份
堆測試係基於播片, 而kabylake對video payback 有好大改進
所以上網, 文書嘅時間可能冇分別

唔用Chrome應該得

kabylake 堆cpu battery life有好重水份
堆測試係基於播片, 而kabylake對video payback 有好大改進

唔係4k 硬解有大改進咩
m$係1080P MP4 TEST

要睇下佢個新散熱點

新版拉左4條銅管出嚟

又駁落電池

咁快有拆機?
又駁落電池度

M$的陰謀
加快你換機

夠電又加快打柴

835版windows

覺得可能會出Surface4用S835

會出phone先,如果手機用原生win10又真係買得過,直接裝exe

唔用Chrome應該得

有電池容量Whr最實際

唔用Chrome應該得

有電池容量Whr最實際

內部多左石墨同銅管
買m3穩陣 隨時可以唔降頻 full load
i5冇風扇狂降頻就冇必要啦

唔用Chrome應該得

有電池容量Whr最實際

內部多左石墨同銅管
買m3穩陣 隨時可以唔降頻 full load
i5冇風扇狂降頻就冇必要啦

7系TDP沒變
跟據經驗 跑下malware detection都會fullload 冇fan應該降頻

唔知有冇以舊換新

new surface pro 既定價?

唔知有冇以舊換新

new surface pro 既定價?

無形加價
加左落支筆同個鍵盤度
用咗SP3 I5 128GB 三年
有SP3 type cover + SP4 筆

1516應唔應該買新type cover 幫部機續命
利申:sp3 type cover 唔好打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞