《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇人依家打arena
Ps4
ng算少 rank鑽多到仆街 白金有d 金銀銅歡樂場
你唔係諗住上大師的話還好 今季d掛仲識ddos成個場d人會斷哂線 睇直播見過 不過白金場未見過 鑽以上先有
屌, 又係仙人大戰, 不了
隻隻槍game高rank都係神仙大戰架啦
我係坡SER打鑽好少掛喎
QQ旗下/有關聯嘅shooter例外
Console版幫到你

第十隻英有槌了 自問唔夠勁拎雙槌 20殺
唯有向全部英拎槌進發
終於搞掂呃完鑽石
快上季啲啲STAT好靚啲啲
可以去玩其他game
Lm屌7 EA個垃圾server
想好好地打下機都要撞到兩隻韓國狗
唔好屌我無傷住
事源係跳傘唔跳呢兩隻狗想跳既位就已經係到fucking chinese
仲要hi jack我塊牌
鳩玩送頭算啦
戇鳩仔周圍都有
你嬲就你戇鳩
Btw隻驚單排俾狗玩
本身都好似你咁講 無視當單排就算
唔撚比佢指揮跳佢要跳既位就話我係支那人
呢樣野我頂唔順
送佢落去囉
我白金見人嘈就鳩call
打空氣一齊減36
單排不騮比雙排bull通常都係跟雙排就佢地算
發覺唔對路就自己打 喱d似假膠多d
打機黎娛樂你仲同d路人激氣你已經輸左
白金場香港ser咪算 撞到大陸人都起碼佢識聽 d人又廢又死得快
比雙排bull多到慣
真係純綷佢句Hong Kong is China 我頂唔順先覆佢Hong Kong is not China
跟住已經廢事嘈 cap 低share 當笑下自己個下做乜咁上心
好撚無癮 輸左幾場低傷 一跳傘仲係會有啲大師軌跡雙鎚人

呢兩日玩兩玩跌左幾十均傷
均傷真係咁緊要咩其實?
一個指標嚟姐 本身已經唔高啦我
無人睇到唔知care來做咩
唔會跌只會升架禍因為會進步加嘛
你係咪玩得少未穩定咋我開季頭幾十鋪8百均傷添
而加幾百場長期穩定700
生涯均傷仲長期5百幾 打左成個s8都係多左50均傷
想請教下見啲勁人玩惡靈走佬會開大(冇開q),係咪會移動得快啲
有固定fd一齊打冇咩所謂

搵人打多數一定睇均傷 要排位之餘仲會要求均傷高過幾多
唔會
依家好難講 跨平台
電腦撚開完外掛插手制 有無開佢地先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞