《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
點解?
但係一走就比人射死
駁火就永遠打唔中人
所以我唔明
企正喺面前,紅中射佢Jer位,3連點咁射 (慣咗CS1.6 AK) 真係打好多炮先中得果1,2吓
左右大約要郁幾多
有掩體係附近盡量搵左掩體先 你個情況應該係人地先手打你 假設槍法一樣 佢先手佢一定贏你 仲要唔知人地有無傾住黎打 三隻集火既唔洗一秒都夠你死 有個掩體幫手擋一至兩個槍線會好好多
3連點 你渣緊汗洛?
其實話瞄住都唔中呢d情況好多時都係"以為自己瞄住左"
人地郁個下你先開槍咁咪會唔中
呢隻驚唔係cs 1下爆人頭就完
係要靠cover磨人
你企空地人地當你靶咁打
cs/csgo玩awp對準射係必中
初初我都以為係咁,但最後發現原來玩狙粒子彈係拋物線咁射出去
係會下墜 唔係拋物線
建議拍條片po上黎
係 我講得唔好sor
死弱智日本仔,down咗盾都唔識開,痴撚線
鑽場solo打左十場上唔到分,
有冇鑽想一齊上分, 可能到最後都未必沖到上大師
但都想試下, 想打下高端場
大家Ranking乜排位
我上星期開始玩Ranking單排/雙排每日一兩場
到依家都已經就上白金係乜事
啲人好似易打過NG 一場五殺up+至少千幾傷
關唔關我打嘅Ser事 打開新加坡ser
打咁耐先遇到一場掛 銅4都入到金場仲要一場十三殺 佢永遠喺圈中心
Main開電能衝鋒槍同R99兩把
揾cover拉近距離之後射到佢變蜜蜂竇
之前玩印度婆同華森
依排玩開生命線同VAL
金銀銅係蜜月期好好享受d人傻傻下亂衝死哂
白金先係正常rank gameplay 黃雀再黃雀
同過白金fd排過幾場 啲人啲aim係準少少
最印象深刻係我哋打完一隊之後嗰隊兩秒都無衝晒入屋殺我哋排第二
APAC South final幾點開打?
白金開始講意識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞