《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
常見問題

Q:入場要排半個鐘,係咪冇人玩?
A:轉server,去東京或者新加坡求其一個ser會多人

Q:點樣轉ser?
A:
(PC)一開始介面禁TAB或者禁「數據中心」就可以揀
(PS)一開始介面禁右蘑菇(R3)

Q:隻game洗唔洗錢?
A:唔洗,除左比錢買skin

Q:解鎖英雄洗唔洗錢?
A:唔洗,玩耐咗隻game會送紅色coins比你解鎖

Q:戰鬥通行證係咩?
A:比錢買完之後,升lv就會送skin、合成金屬等等獎品
戰鬥通行證比第一次錢之後,之後你玩足100lv佢就比返哂950點你比你無限loop,下一季唔洗再俾錢

Q:戰鬥通行證買邊個?
A:買「戰鬥通行證」(950點)嗰個就得,「戰鬥通行證同捆包」(2800點)只係幫你升快25lv

Q:傳家寶要幾錢?
A:要抽包,有保底機制,你預大概過千蚊港紙,要抽建議等活動抽,連咗ea play買點會平啲

Q:更新之後,瞄器無紅點睇到?
A:熄左「超採樣」
1001永遠唔開po
啱啱玩港ser
經歷咗0.1倍速嘅apex
比0.5倍仲要慢勁多 跑都跑唔郁咁濟
終於打到雙槌,但唔係用隻main英,係用生命線
一隻玩左幾十場都無既生命線就上到
邦加我玩左三千場都未上到4000
打左成日rank d 分最後都係原地踏步
https://youtu.be/C2wfxHMsBzs?t=888

之前有人就係話Restya呢度特登放低補比對面回刷傷?

睇下佢個topic打咩啦 明顯最後係玩緊野BM先dum補比對面

佢都係咁話呢場唔計呢場唔計 完場又講幾次唔計 係呢度咁認真屌鳩人肉酸
apex ddos = Heat Project lag kill?
以事論事點睇都係刷緊傷禍個行為雖然把口話唔計
我本身冇睇過你地所講件事係點 見你post埋片就睇下咩事
我自己都好中意bm撚人 如果決勝圈對面金盾就會扔哂所有野落地狂bm佢但第一次睇到對面會咁合作玩野比佢刷我通常見d人寧願走場都唔比我侮辱 正常人都會走場啦
new post lm
新人想問 哩度多pc定console
屌佢老母ea 誤ban我仲未解 比返買通行證個80蚊我
FFL決賽開波
DF
星期六日特別容易出現
打十個鐘無郁過⋯meanwhile 平日打四個鐘升幾百
仲要係晏晝打啲人冇咁勁 夜晚啲勁人先出現
做咩最近外國youtuber 係咁吹奏wattson
有改野咩?
依到pc多
Lm

雖然又要焗住打arenas
打佢送啲野都幾靚
rig s最後三場爆seed
成功反cup上第一
又有競技場活動
未出嗰陣啲人打晒飛機
點知又要搶錢 又要搶箱
悶到呢
而家要出活動迫人玩
日本ser啲人一上到就摺撚到仆街
有得3rd party都唔打 一比人打就自己走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞