《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
同hal定位一樣囉 igl但aim唔係最top
snipe同gen都係controller top架喇
但snipe打比賽都太在意kp 成日為左個頭失左靚位
同埋偶然snipe落到靚call 但hal都唔信任佢bam佢
我睇過有段片係佢同Hal係靶場隻揪 好好睇
其實係 sweet支槍其實好一般 但read map game sense 都好強 佢而家就好似捉住兩隻癲狗放出黎咬人咁款

Snipe 用controller 打到咁樣水準 其實勁得好誇張
不過佢成日錯位
同hal定位一樣囉 igl但aim唔係最top
snipe同gen都係controller top架喇
但snipe打比賽都太在意kp 成日為左個頭失左靚位
同埋偶snipe落到靚call 但hal都唔信任佢bam佢
我琴晚先遇到呢個問題
佢兩個係origin 我steam
我game入面係搵到佢兩個個名
佢地亦搵唔到我
係咁重開game都搵唔到對方
最後方法係我入佢公會 先加到好友
CLS
discord gp遇到個傻既
問佢乜ID比佢又話佢加唔到人
比我果個ID佢, 佢又話冇辦法加
咁佢入黎做乜勁
我琴晚先遇到呢個問題
佢兩個係origin 我steam
我game入面係搵唔到佢兩個個名
佢地亦搵唔到我
係咁重開game都搵唔到對方
最後方法係我入佢公會 先加到好友
Dc
仲諗住可以好似平時同隊咁係game入面傾到添
我試過一兩次 好似都係唔得 你聽唔聽到佢地喺裡面講野?
聽唔到 見到佢地mic個icon有閃 但大家都聽唔到對方講野 仲要有個fd唔係咁識玩 想提都提唔到
我之前同你一樣 所以你要就番佢地喺電話down番個discord app

Btw明年先會喺ps上面出app
咁既話對聽腳步好似會有啲影響
Dc嘅話 佢地唔keep住講野 其實啲雜音好細
佢槍一定唔只一般 佢雖然做call個個

但NRG好多時開戰打開缺口down人係佢打

殘局又係成日得返佢之後打贏一兩個

完場輸出都差唔多一定係佢同Nafen最高
咁bubble player比起打dam 落bubble d位重要d
不過我都覺得reps隻gibby sense係好d
我都覺得係
Hal and snipe trust issue lol
仲有 個人覺得Rep 係underrated 佢其實打support 位打得好好
gibby位冇乜話題度都係apex常見嘅事 冇計
一陣睇唔睇EU?
睇Shiv
垃圾server又黎料
點解直播比賽要聽偷人地squad講野
eu又bangalo又horizon
shiv
乜game都係eu一定最多花款
shiv嗰隊好正面 睇得好開心
對於觀眾黎講好睇好多 唔係bubble game回合制遊戲
屌你 隻valkyrie當左bubble係heat shield???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞