《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
個時blackout開左個香港群兩個月都無就收左皮
撞正apex 出 屌佢老味
我重水左班朋友一齊買 加加埋埋十個都有
相反cs/val玩家根本習慣唔到br個比賽方式
competitive apex常態就係打到尾圈分分鐘仲有20隊
幾乎每次會戰都係三個人push一波圍毆 甚少一對一對槍
call真係最重要 同埋就係bubble player 有時IGL都顧唔掂你落bubble d位 一定係要靠bubble main自己練落黎嘅sense同經驗
blackout真心好玩 但撞正apex真係冇計
r6s最像真係地圖好多細節可以互動,多啲戰術可以用
快節奏細地圖嘅fps嚟講係非常像真之一
apex第時出埋dm就唔使玩cod
終於單排上翻鑽
titan fall2 > cod >apex
tsm comms好左
係apex既post 講呢啲你同撩交嗌有乜分別
淨係食雞game先有得比較
唔慣呢度冇人嘈交
想知係邊個😂
聽聲有機會中學生尼,
學生哥係會想認叻認屁啲
所以都係呻下算
最近啲鎖頭掛開始泛濫,
呢幾日最特別既掛都係電能激光槍
早兩日同朋友去左試吓pc版 打左6個鐘左右 唔知係因為雙排定新ac低lv. 好好彩暫時未遇過外掛
係咪新手ac,如果你真係新手,
佢會排番啲真新手比你,不過入面都有人混水摸魚
如果你假新虐菜,打多幾場,
打啲對手會變番正常人
新手ac 玩左主機版三個月 但係成日未熟啲制搞到換唔切槍死 不過打左成晚食雞率都有50%
喺tg group見到 有埋gif
之前shiv直播 啲外掛玩laser直頭癲到可以一飛中兩件
自瞄鎖頭無限彈,把電能可以長按,只要佢個企位360度既人佢都可以鎖頭殺晒,照道理一彈可以殺幾多人都得
無限彈cls
以前NRG ACEU DIZZY 神枱嗰期都冇睇 ?

尾班車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞