《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=QMqxAlVMk38&ab_channel=%E9%98%BF%E6%88%9AAQI%E9%98%BF%E6%88%9AAQI

話百弟性格好既睇下呢單陳年舊案 都真係有齊證據
之前一入黎呢度就有講台灣個堆頂獵實力唔錯可以睇下 百弟實力好撚勁台港澳第一同外國職業差唔多
但佢人品真係差囉
睇過佢啲片,覺得佢好鬼串
話佢性格直播好睇唔係佢人品好禍師兄
喺底嗰隊反而贏咗
你個陣就係話佢性格好 先咁多人驚訝覆你 一開始都有人講左做直播會好睇同佢性格好係兩樣野黎 我都覺佢直播好睇架
勁係勁 但成日都炆炆地咁
上次邀請賽同占皮統神一隊又係
雖然實力真係差太多
占皮同統神好雷
但大家本身又唔熟
唔洗一句「沒料」串占皮啊?
就算你話依個係佢風格都係咁話
其實呢隻game 點玩 D 槍永遠打唔中人

遠距離都算,中短距離對住嚟射都打唔中,就算有時好彩打中都扣得果10血一粒左右

狙擊槍竟算人地企喺度唔跑唔跳,都打唔中
中短練多d就夠, 泡槍是日常
狙 over 200米就要預番個垂直彈道, 除左CR
槍法可以試下 aimbot/靶場 每日練5-10分鐘(唔嫌悶可以加碼)
我自己靶場練10-15分鐘
同一把槍,升滿配件同無配件
打五次靶之後換槍
Loop到你嫌悶為止

我用r-99練,由一開始一排彈打得70-80
到最近五個靶有三個靶可以一排200 (無配件)
槍法係日積月累
加油
你電腦咩配置
呢隻驚其實fps低都好影響對槍準繩度
你入靶場試下槍先啦
去網吧打
同對面對住互射,次次都打唔中 + 比人2秒殺死
你咩槍人地咩槍先
我依排玩香港ser 成日200 ping以上,有冇人同我一樣?
練吓槍就一定要
比人2秒殺死 係因為你無cover??
大家空地互射wor
如非必要真係唔好空地對槍
大家都空地工射你又俾人秒
就係人地槍法準過你
更新完 GAME都開唔到
隻game係簡單FPS黎
多數考慮只係得槍械傷害、彈速、傷害部位
頭兩個冇得講,第三個係靠身法可以幫補
例如近距離一定要係腰射,左右郁避好多彈
遠距離有射速、子彈下墜影響,其他槍game要預判先打得中,呢隻game唔係過250m都唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞