《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
又卡白金了
今季唔打rk其實好悶
得個濕鳩競技場+競技場活動

傳家寶活動又delay
Chinatown又delay
佢打rank都好冷靜好chill同隊友有講有笑
一打Ng…u fking piece of shit
Gambit同aliance仲有fotm 三隊卡左係四十分左右
之後頭十都入唔到就瓜撚左
寧願開新ac炸魚新pass沖完50lv攞惡靈skin就棄置咁制
打pubs練下角算數
而家有時甚至見到pubs 係打世界邊緣
寧可轉去靶場練槍聽歌好過
有無人最近更新完windows玩個陣會lag lag地
早排聽到龜狗又係更新完玩apex會lag del左唔知咩更新檔就無事
有無人知點搞
宜家係lag lag地
垃圾ser
如果sweet主call 加 以前aceu dizzy 好似幾痴線
可惜已經退役
NG個生態真係好有問題
連出名龜既日本場都係全世界集中係1/4個地圖
有時都唔知自己玩緊乜
你地經驗鑽場有冇D咩ser少D掛
打掛打到人都癲
之前有同apryze nicewigg打過比賽
但應該唔會keep住打
咁NRG係真係唔同lvl
係TSM fans死都唔肯認死都要話TSM勁過NRG咋嘛
TSM自己都知自己有問題要fix啦
唔得啦 aceu佢唔係competitve br嘅材料 佢成日英雄主義想outplay人
咁我諗因為好多人玩ng都係純粹想熱下身暖下槍 所以打落地戰就岩哂
有冇人一陣會睇NA比賽?
但上次GLL NRG好似都係呢個陣容攞第二? 唔知有冇記錯
但講話NRG係另一個lvl唔代表冇可能其他隊贏
NRG GLL master果陣已經試過第2日發瘟送個冠軍比TSM
由其呢個係match point format
真係有4-5隊有機會拎冠
係咪5點
想拎埋佢個gun charm
但要睇夠4個鐘
贏30分都輸得番轉頭就係輸自己啦
好多pro都話係個比賽係NRG輸多過TSM贏
由其你睇番第1日佢地幾dominant
第2日打到屎咁
同埋而家TSM打得比GLL果陣更差
佢地comms issue要多D時間fix
你睇佢地scrim同Knights Carnage Cup都有好多唔同步既問題
佢地自己都仲搵緊方法fix
而家算係3個call多過hal igl
但咁樣call法有時去到要打交果陣就3個都唔call
變左3個各自做自己野咁輸左
我諗TSM都9成會match point到架啦
但係冠真係可能難D
CLG可能機會重大
CLG平均唔算話會特別高分 但佢地close out game既能力係高
幾次比賽你都會見到佢地雞到幾次
如果NRG又好似GLL果次咁臨天光瀨尿我估CLG最大機會贏
係呀
我本身諗住打apex打到5點睇
比D cheater搞到燥唔想打
到時可能睇nicewigg
groupstage果陣真係好正
好過大會好多
我麻麻地佢 成日鳩叫 唔知點解佢唔多d請toosh講 好笑好多
toosh都正
toosh多經驗好多
但呢次可能佢自己有野做?
記得佢都講過幾次比賽
主要係唔想聽ghurl
d野講到錯哂 有場hal個pad比人打爆左reps上唔到去佢話呢個係戰術可以制哂高地同低位
佢唔識都算
佢講野又唔係好聽
成日句尾拖勁長好唔舒服
但唔明點解佢地broadcast team全部人要係咁吹奏佢
跟住完全唔比chat有任何意見
一講ghurl 負面既野就即刻ban
根本係迫人唔睇大台

btw差唔多開波了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞