《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
佢合大電嗰場我都有睇 hal即刻屌柒佢問佢做乜 之後就俾人秒左 笑到我傻
唔係hal叫住佢就一定場場好似rk咁打
今朝algs嘅事? game幾
佢好神經刀 勁嗰陣可以1衝幾 柒嗰陣就水魚咁款
前幾季rank佢有場想solo殺aceu比人殺返
好似係gll masters spring嗰陣
係咪俾人屈身法齋對槍我諗唔到佢點輸
我記得唔知幾時有場最尾收眺望點 佢地守最邊間屋 屋入面勁多屍 snip3冇電衝左出去話要打 唔係就冇資源 跟住隊友同佢講成屋都係箱
https://youtu.be/kyuvwOOxAWo

1:12
其實都冇乜身法可言純對槍黎
無知一問, 但想問好耐其實
點解ALBRALELIE可以under tsm但代表TL打ALGS
tsm content creator
但唔係CONTRACT都係簽左tsm架咩
content creator約黎
應該同TL傾好左先去打
唔駛擔心
佢有講過有需要佢會幫TSM打番
心諗掛住TSM個名咁張揚去幫第隊打
tsm係唔係入佐algs final?
而家係NRG 第1? TSM 2?
但係尋日algs 殺返TSM 轉頭 所以TSM 都係最大贏家
不過冇啦, snipe reps hal呢3個要換頂多都係換snipe入alb
佢同hal夾唔到先走的吧
本來就係reps/alb/hal
rogue under nrg都好似幫過tsm打比賽?
呢個我知
但有時睇snipe打真係鳩鳩地alb正常d
想問下有無人會主機版連去電腦版玩 會否好on9
有朋友一齊玩咪連,有咩所謂
最近個fd試左電腦版覺得爽啲 但我唔想又儲過晒啲skin
點搞 ng一係跳熱點投胎 跳慢d都執成場決勝圈先遇人
好冇正常遊戲體驗 仲要成日唔齊人 隊友/對手都係
有時開場得4x人打完落地就決勝圈
rank打幾日就2個帳都鑽又唔想打落去好唔襟玩
唔出密d活動叫人點玩 上期個再生裝甲戰圈幾有趣
打上大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞