《Apex Legends》討論區 #32

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
好玩咪玩下
hk大dc谷勿認真 好多唔知真膠定假膠仲有d煩膠
好多又冇料得把口扮指揮 唔係溝通一味怪人
有勁人既遇過頂獵 但喱d唔會做到隊友水平太高 佢地都係當做宣傳下自己個台
港台澳果班頂獵單排都絕唔輕鬆啦
慘在apex係極食隊友相性既game
隊友唔夾真係勁難打 相反真係打到識飛好開心
同樣係鑽4都好大分別 有d槍ok但合作性/戰術意識方面好差 3個頂獵都唔代表一定夾到
玩亞洲ser除左天份高之外 我諗上大師真係講你有冇好既team 好似個無為都唔勁啦 但係佢地好努力去夾 幾欣賞
Added
咁師兄覺得好唔好玩
對單排嚟講競技場根本係放大被垃圾隊友雷嘅體驗
主機版同電腦版一齊玩好似無左aim assist
都會有
Console入pc lobby 中遠距同近距對槍係兩個體驗黎
都會無 依個function係跟機唔係跟ser
競爭場都出得幾失敗下
上兩季嗰個限時火車mode重好玩過佢多多聲
咁可能我手殘

另外想問要點set先可以同佢地傾到計
好明顯競技場sbmm做得重衰過ng

係咁排到50lv以下新手

明明我500lv,競技場勝率又接近60
排返啲中老手得唔得
成日完場兩個加埋先得我一半傷
大家都無癮
steam 同 origin 係咪無得互加好友?定係個好友系統shot撚左
CLS
discord gp遇到個傻既
問佢乜ID比佢又話佢加唔到人
比我果個ID佢, 佢又話冇辦法加
咁佢入黎做乜勁
今期NRG 好似好勁 睇黎Algs NA好大機會都係佢地攞

利申:TSM fan
話說timmy係咪仲未入任何隊
以我所知好似係 同GG完左 就好似無再簽其他org
Iktf
同你勝率都幾近 派親都100lv左右
lou講到nrg依家係唔同level咁
不過有樣野優勝係nafen同rocker聽哂sweet話
唔會出現snipe有時失暈嘅情況
但求佢真係snipe3down
其實係 sweet支槍其實好一般 但read map game sense 都好強 佢而家就好似捉住兩隻癲狗放出黎咬人咁款

Snipe 用controller 打到咁樣水準 其實勁得好誇張
不過佢成日錯位
好似話想就咁做streamer 但之前佢同hal玩好多人話 TSM_Timmy
我自己好enjoy 睇Timmy d stream
Gameplay 又好睇 槍又準 加埋佢啲edit 好有娛樂性
好睇過果啲死爬爛爬ranked

但timmy 個人個vibe 同stormen 果啲好似
唔係打Pro ge人我自己覺得
個system壞咗search唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞