中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
個list愈來愈長唔聽晴朗喇,偽黃呃咗我咁耐

除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

林海峰幫美心廣告配音
杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
講真mirror呢單野唔拆掂,一定好影響未來發展
本身班鏡粉太黑人憎,又成日吹奏己經令好多人唔滿意,連帶憎埋mirror,所以先導致今次件事發酵得咁勁....再遲下唔敢想像
對比周柏豪同gPhone 割蓆
點解mirror幫藍店賣廣告?因為經紀人囉
點解mirror唱依啲歌?因為經紀人囉

成隊mirror一定係同立場
一個人玩其他人都一定係黃

成班都on99

Mirror 唔係以黃藍建名 係年青人/本土 年青人/本土就一定係黃?

支持mirror 係你地自己決定 我都會支持下
但最on9係 話mirror好黃所以支持 你都on9
專業批鬥師唔會雙重標準
我全都屌
大把人一家幾口都有唔同立場
一隊12個人點會得一個立場
就算全部黃都有深淺程度之分

唔好俾引戰狗/毛/打手d斷章取義,過分簡化嘅廢話影響停止思考
人地表左態又話人地遲講

Mirror幫美心賣廣告就無問題

你班鏡粉真係講晒
宜家就係有班唔用嘅出聲屌 但比人笑返轉頭
樓主pin啊!!!!中共pr點解釋
然後有人講句 香港人加油 就一定係黃 咩邏輯
Facebook啲人仲平行時空緊好嬲好嬲
點解影響力出唔到連登?
有無咁睇得起班on9連登仔
當連登係世界中心咩
你有無聽過現實世界屌
你都cls
唔靠藍d 贊助開演唱會,唔通自費去開咩
而家仲敢唱先算啦
利申 十年單春fans
全部都係藍,得達哥Ming仔陳奕迅黃
樓主係唔係盲撚左?有冇眼科醫生幫幫佢?
明年見講得好白 唔明真係要驗下腦
咁咪仲仆街 過橋抽板
如果當初唔係暗黃佢仲可唔可以咁紅
冇人有特權

除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

林海峰幫美心廣告配音
杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
真係龍門任你搬
搵食同表態可能要分開睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞