中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
MCM直接出左story回應你
連登仔: 睇唔到喎
美心金拱門已經變咗黃店
我唔理,就算佢發聲發到冇job接都唔應該接藍店
193一九年都出過好多次story啦
佢拍m記又拍deliveroo廣告,叫我哋批鬥師點原諒?
周柏豪夠唱自由意志
講乜嘢?佢哋藍到仆街,唔好屈黃
啱呀 利字當頭 啲偽人食兩家茶禮係大趨勢
批鬥埋連登仔 文化大革命正式開始
又唔係佢哋自己作詞
你高潮D咩
一個代表成隊9
我唔理
佢哋收藍店錢就唔會係黃

邊個返工間嘢係藍嘅唔辭職佢都係藍
做嘢啲客有強国人有藍店嘅你都唔係黃
住緊層樓唔係黃發展商黃物業管理都係藍屍
食飯啲貨源係強国貨或者用藍物流都係幫襯藍店
飲水唔買外國礦泉水而飲東江都係港共幫兇
你著緊件衫由製作到銷售中間有一個強国人或者藍店你都係支持強国政府
中上面是但一樣你都無資格叫自己黃
國際歌啊
樓主話係就係啦!
要鬥曬全部,鬥完mirror error仲有好多新目標
各位批鬥師一齊努力
呢班人十成十有份屌mirror
嚴人寬己
Ming狗就收收皮先
所有打政府工/中資/藍公司嘅都要批鬥
搭黨鐵同九巴都要有得行路點解要畀錢藍資?

全香港只有白卡人士同咬老綜值得敬重
比幾多證據你地班盲反撚都唔會信啦
係演唱會扮狗開記招又唔見你地講
出口罩post又唔見你地講
淨係識得死jer爛jer住姜濤like錯人地留言
唔小心用左支那圖 以前上過支那節目 幫藍店賣廣告

蘋果都幫藍店賣廣告啦
咁蘋果係咪都係藍店?
杜汶澤夠幫kfc賣廣告
杜汶澤都係藍阿?
林家謙成撚日上tvb又玩微博
佢咁就係黃阿?
達哥係喺唔適當嘅時候做唔適當嘅野,一路唔出聲,到之後俾人屌先話一直關注事件,有時觀眾只係想佢有啲暗示咁大家心照,但佢係冇出過聲,同觀眾冀望有落差先咁多人鬧
漏咗林海峰
個“美心”廣告佢配音㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞