中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
人地追星其實影響左你D咩?
藍嘅理鬼何柱藍 唔洗講幾多野諗下都知啦 mirror有人藍港豬 其他隊員就唔可以黃 你啱啊 on9
歌既文宣
三年前唔係領教喇咩

智障毛左
麒麟喎,合興都唔藍?我唔似班鏡粉咁雙重標準,我一屌就屌曬全世界
cctoy logic:點解中共會比呢D歌出台, 因為就係想你地以為Mirror 係真黃。

未立法就收皮自行禁言都有可比性?
啲pr可唔可以搵啲新意呀
達狗都仲有得講呀 到底ming仔點解都有得平反
果時明明係佢冇做到research仲出黎講反送中先比人屌到仆街
最重要係佢係評論時事起家架wo 點會犯依啲低級錯誤
咁都有得平反
連家謙都失守,我playlist真係冇曬歌

除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

林海峰幫美心廣告配音
林家謙道地
林嘉欣m記廣告
杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
暗黃手joke
如果唔係解釋吓點解唱
起來!不願做奴隸的人們!
把我們的血肉,築成我們新的長城!
中華民族到了最危險的時候,
每個人被迫着發出最後的吼聲。
收皮啦佢而家敢出嚟唱咩?Mirror敢
依家中國仲敢唱義勇軍進行曲喎
黨係唔係暗黃手足?
原來連唔表態既自由都唔可以

連登仔同共產黨有咩分別
原黎中共暗黃 唔反了
你都on9 單春有冇扮黃過?
有幾多扮黃嘅有講過?藝人我知扮黃藍店呢?
無話佢係咪一定藍
但覺得講句香港人加油就一定係黃你都on9
唱完真係有幫手足就話姐,當然唔排除私底下有做。冇共同標準嘅討論,都係冇意義。黃色經濟圈自給自足唔到,點叫圈
幾多年前
依家佢跟小粉紅同Adidas割蓆喎
未立法viu 已經禁左港獨
又係你 白痴仔
笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞