中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
樓主解釋埋eason唱非禮
林夕就一定關六四事?

https://cantonpopblog.blogspot.com/2012/04/blog-post_6695.html?m=1

我buy呢個
條友不嬲癲癲地架啦 第一日睇trump咩
其實個標題起得唔係太好
睇番內文原來美國已經禁埋中聯通
唔需要下下畫公仔畫出腸
好多時都係心照
總之我可以打中資工食m記,啲偽人就要食風我就係真理要鬥哂所有垃圾偽人
除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
Viu同mirror彈起
即刻就禁多分化狙擊
政府官員又出埋口
配合埋大台pr
再加熱衷鬥黃份子
成個連登都係批鬥post
中共PR永遠解釋唔到點解supper moment會唱呢D歌
pin
一早block咗佢
啱,連寫信都冇時間
但手足會理解我今日出盡力批鬥係為咗光復香港
好黃
//但現在,誰有敢說出這些食品吃了就「升仙」?明知道是有毒的,我們還不是笑著吃下去,吃不死就該說謝謝了,誰還會有意見?看到趙連海的下場,誰還敢談毒奶粉?誰敢挑戰中央?//
Mcm 都偽黃 係咪傻撚咗
支持
批死所有牛鬼蛇神!走向革命正確道路!
我唔buy
你上連登覆mirror post當抗爭?😂👌🏻
總之佢地圈子就話MIRROR係黃要藍絲抵制佢地
到左連登就話佢係藍等大家都抵制埋一份
中共最驚就係有人紅得起有影響力
全部台都爭住阿諛奉承mirror 討好佢地啲粉絲
首歌今年拎全部台既最大獎已經毫無難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞