中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
洗乜講咁多吖
嗰班批鬥師咪又係照交稅俾政府
啲稅收咪又係攞嚟出糧俾popo国安

即使係唔洗交稅 屋企啲水電煤咪又係俾中資俾藍營俾政苦
先修身再齊家 連登都攪唔掂點攪fb 呀
覺得似反嘲有班傻狗好中意話一幫金拱門賣廣告就一定係紅藍
佢真藍唔該佢接受現實
林嘉欣有賣m記廣告
道地?林家謙
https://youtu.be/miPSUZFanfg

仲有蘋果日報有幫美心賣廣告
蘋果日報幫美心賣廣告(快入)
https://lih.kg/2541951
全球最大維穩費既黨
出呢D招唔出奇
黨出錢打自己?
黨係唔係有內鬼?
你就癡線,點可以收藍店錢?幫佢哋宣傳增加收入喎
我地TVB PR都係互稱手足
MIRROR原黎都係手足黎唔反了
有幾影響
鐘意繼續鐘意
唔好睇到自己咁大好冇
個世界唔係圍住你轉
咁睇得起連登
唔好二元對立,我冇話過自己係mirror fans,純粹係講達哥,眾所周知公關重要性,達哥喺件事上做嘅公關有幾好大家睇到

不過個人就覺得幫藍店賣廣告唔覺有問題,如果你覺得有問題嘅時候咁係咪代表喺大財團揾食嘅都冇可能係黃呢,大家都係揾紅藍錢
鍾意mirror就算坐埋監都係偽黃係港豬
係人係鬼定分化無人知
最緊要知自己方位
秒乜撚 今時今日嘅陳奕迅撚夠膽唱咩
連登嘈得咁勁係因為多pr
同埋好多毒撚唔抵得佢地又紅又靚仔咋
呢班人根本都唔係12仔仔既target
唔會對佢地太大影響
次次都係咁
pr又搵返达出嚟一齊講
自己揀收錢之後收皮可以溝埋一齊
我交稅係冇得揀,但班偽黃可以揀乞食
Viutv第二大股東中聯通,被美國特朗普認為是中國軍方關連企業
https://lih.kg/2540869
達哥pr 柒咁多,嗰時未正式立國安法已經連暗示嘅說話都唔敢講。之前又cap晒圖鬧人,好似同Mirror 情況唔同。
利申先,冇聽過Mirror唱歌,覺得達哥嗰陣唔出聲冇問題,每個人要承擔嘅嘢都唔同。
咁你叫單春講句香港人加油
睇下佢敢唔敢?
仲google緊啊 畀啲時間佢哋啦
佢哋剩係search過姜濤咋
一講到mirror就係咪都拖咗姜濤落水先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞