中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
中共宜家最首要任務就係要全方位洗腦香港人,所以最怕就係抗爭陣營帶起文化風潮,用非苦行方式一代一代咁將理念傳播入屋,所以先會出現呢幾日PR攻陷連登反Mirror Error

PR成日捉住一句「香港加油」話唔代表係黃,但永遠解釋唔到點解Mirror會唱以下嘅歌

尤其Jer唱明年見,句句畫到出腸,PR咁都可以屈話偽黃,真係當人on9

相信一切未完 鮮血滾燙未完
骨要枯仍未完 海要枯仍未完
擊過掌 稱作手足的 割不斷

知道災劫未完 苦痛掙扎未完
事情越來越怪 給拆散仍未完
不怕死 拯救手足的 決不怨

明年見(Duet Version) - ONE PROMISE & Jer 柳應廷

封閉嘅態度 我畫上句號
新世界創造 一班被選中嘅細路
不驕 不傲 不斷變化再進化 引發 連場風暴
訊號 收到 出發偉大航道

Warrior - MIRROR

即將一切會成過去
幸福悄悄伴隨
此刻身處過程裡
嚇怕了 難捱時 不撤不退
集氣 再爭取

蒙著嘴說愛你 - 姜濤
https://www.youtube.com/watch?v=f8N1du88j_0

Jer做蘋果訪問,講希望自己嘅歌可以鼓舞到何桂藍同其他人,咁都可以屈到Jer偽黃的話,真係CLS
陳奕迅都唱六月飛霜啦
中共都唱義勇軍進行曲啦
第一個post講點解佢哋係黃
樓主唔講,好似我呢啲冇聽開佢哋歌嘅係唔會知
總之佢哋賣美心廣告就係藍
除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
全部香港偽人都係藍
香港人都係話自己黃又走去打政府工/中資/藍底公司,仲要搭黨鐵同藍九巴成班垃圾
上面個list每個人開十個post批鬥都唔過份偽黃比藍更可恥
達哥夠光復香港 夠罷工 夠屌埋黑驚添啦
就怕兒燈仔唔屈黃
中共PR就係不停推人去鬥
層主借嚟copy
等我每個po都幫你宣掦出去
永遠 不要被成見綁住
永遠 相信勇敢是魔術
永遠堅持 今生去體悟
永遠永遠 別認輸

首歌就係要我地堅持,唔明中共點解會比人唱呢首歌

要啦
香港到底有咩真黃藝人?我刪曬playlist冇歌聽
浩浩蕩蕩迎來藍屍新世紀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞