中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
PR死撚哂去邊,快啲躝出黎幫我推Post
姜狗唱蓮你唔講唱支豬精武門又睇唔到呀,屌你老母藍就藍咪撚扮黃
藍屍狗淨係識吠
先前先話ming仔冇問題
然後又自相矛盾收皮啦屌你全家
希望你全家俾黑警輪姦至死
即係咁
我鬧藍屍天經地義
咩引戰
你根本自以為黃嘅藍屍
學樓主話齋唔洗句句畫到出腸,有呢種意識就係黃架啦
個個都誤會左果位原唱歌手
藍絲都會變政治犯
所以我冇抗爭緊 唔似你哋自己呃自己
明明係你反問單春有冇扮黃過同有幾多扮黃既人講過香港人加油
言下之意即係你唔排除講過香港人加油既mirror都係扮黃啦
明明係你先入為主喎 你中文幾多呀又
但起碼你英文一撚定好柒廢囉
proof係名詞 你要作動詞用要用prove囉

唱明年見唔係黃
講香港人加油又唔係黃
同何桂藍打氣又唔係黃
不如你整個list或者寫本黃絲聖經講明一定要遵守啲咩準則啦

Btw我仲飲緊東江水
所以我係偽黃
你呢?
層主你個po連登瘋傳喎
連登仔話tvb 係藍 viuTV 又係藍
咁咪即係你哋都雙標囉
扮乜春正義凜然
原來唔紅就唔使狙擊
不如認咗佢你班人唔鐘意mirror 佢哋做咩都唔順眼啦

楊明夠唔紅啦 咁唔使理佢嚕
佢藍唔藍都wfc

理據薄弱到
呢啲樓主一樣睇唔到
樓主好努力推po啵
駁唔到推黎有咩用
其實不嬲都唔覺得mirror係黃,但亦唔覺得佢哋係藍。
同埋黃既門檻幾時變成幫藍店賣廣告就係死罪?用呢個標準藍偽人條list真係水蛇春咁長,鄭中基黃子華Dear Jane試當真全部都係藍,DoDo姐森美直頭為tvb效力添但其實大家一直都係隻眼開隻眼閉,就連張敬軒護旗都有人defend,邊有得下下一刀切?
明明周柏豪俾人割蓆係因為接受陳伯祥訪問屌鳩香港人抗爭暴力,關幫藍店賣廣告咩事?仲有廣告戰線一直都係主力狙擊tvb架啦,無啦啦變成同mirror勢不兩立,究竟邊個先係雙重標準
蘋果都係,仲有香港台、香港懶人包,差唔多日日講試當真小薯茄Whizoo都成日幫viu同mirror宣傳
咪話你中文差同on9囉
一開始你覆我啲咩?
唔記得自己追返post 啦

你問單春敢唔敢講香港人加油
佢唔敢就代表扮玩嘅人唔可以講?
同你講要舉例用返啲啱嘅例子你就話我先入為主你都on9

英文差過你又點 邏輯好過你呀
Jer黃 = 全隊人黃
Jer 係明顯黃啊
咁其他人呢?
姜濤stanley做左咩一定係黃?
全隊人又點解一定係同立場?

引用返一開始我講
我話mirror 唔係黃藍建名 係年青人/本土建名
一開始我都講咗點建成隊一定要同立場?
有人黃就一定成隊人黃?

我部幾時有話mirror 藍?

係我話你呢啲on9仔覺得講句香港人加油就一定係黃好on9 你先自己對號入座先入為主

自己唔記得自己拉返上去睇啦柒頭
其實我覺得9 成係到鬥黃, 話人偽黃既都係PR
Gem夠唱摩天動物園啦
啲人咪又搬走個龍門
牙JER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞