中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
擺明單野係憎雙重標準
唔雙標話之你追乜
你智力稍低咁都唔明
黨話係就係 唔係就唔係啦
冇禁咪姐係唔關事
中共有苦衷
立場成日報mirror error viu
立場都好撚藍
連登仔批鬥師好嘢!
批鬥師炒車好平常,體諒下

更新返個list

除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

林海峰幫美心廣告配音
林家謙道地
林嘉欣m記廣告
杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
佢嗰個係麒麟啤酒喎
佢柒咗?
無話唔得
係有班鏡粉係到雙重標準
佢哋而家國歌嘅革命係要打倒外國嘅霸權主義同埋資本主義,共同宣揚中國特色社會煮意,冇問題喎又 在於佢哋嘅角度
Ming仔仲要話學生同黑警武力對等 咁都有得平反真係笑撚死
唔好ff啦
尷尬㗎盲鏡
莫竣名問你佢幾時宣傳藍底合興集團麒麟WO??
唱國歌犯法
Jer係黃呀 Error都係
至於成隊Mirror 講真嗰句 無論係歌定廣告都係公司/經理人幫手揀/搵/接 唔洗咁認真同投入咁多感情
首先你覺得所有黃絲都係要參與黃圈
身邊好多有去過遊行有表過態既都冇參與黃圈
咁佢地算唔算黃?
原來係咁
此革命並非彼革命
me 十八年
所以我地要撐mirror
即刻落街食個元氣m記先
其實搞中港融合以嚟,中資/藍營/政府點都會參與到企業嘅value-added chain架啦

香港基乎冇晒100% local嘅primary or secondary production
喺絕大部份嘅情況下,你出街買件嘢,出入口/原材料/加工/包裝/運輸點都有一環係同中資/藍營有關
差別在於最終賣俾你嗰個係藍定黃,同埋邊個賺多啲賺少啲啫
Up
啱呀
上面已經講緊
邊個返工間嘢係藍嘅唔辭職佢都係藍
做嘢啲客有強国人有藍店嘅你都唔係黃
住緊層樓唔係黃發展商黃物業管理都係藍屍
食飯啲貨源係強国貨或者用藍物流都係幫襯藍店
飲水唔買外國礦泉水而飲東江都係港共幫兇
你著緊件衫由製作到銷售中間有一個強国人或者藍店你都係支持強国政府
中上面是但一樣你都無資格叫自己黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞