中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
駁唔到就copy&paste反我覆你嘅嘢嚟覆我
阿蛇你都幾有趣
對唔住,莫竣名真黃藝人,但其他人我冇鬧錯
比你提一提,真係去咗M記個fb,姜b post like數真係多好多

Mirror萬歲!
咁無家底嘅歌手係咪可以摺埋唔洗撈?
定或者黃店可以資助佢地開concert?
定係佢地出街busking 等人扔d 散紙比佢算la?
咁冇姜b嘅其他 po啲like數係唔係差唔多都係咁少先
究竟啲人係純粹like姜b,定係有因為姜b like埋其他m記po
老老竇竇,Jer 就肯定係黃,但唔代表全個mirror係黃嘅,不過有無依個需要逐個都查哂家族背景先至諗支唔支持隊嘢
我見到嘅係無姜b嘅post,like數唔多,你不如都上去M記fb睇下先啦,自己去證實下
莫竣名都推到怡和廣告,點解啲偽黃仲接藍店廣告?杜生好窮咩?
like數唔多
即係無因為姜b代言而like m記其他po啦
咁啲人又會唔會因姜b代言幫襯m記?
又會唔會達到你所講嘅黃藍大和解,姜b代言就可以瘋狂食m記呢?

ps 其實因為朱閪白格奶共 我已經del咗fb account
所以只可以透過網頁版睇到好少info 冇你睇得咁詳細
點解吉野家仲唔搵mirror洗底 on9
港英餘孽
正視聽
班垃圾五毛pr食屎啦
依家夠薑唱咪撐
Pr好撚煩 我點都係支持本土error 同mirror 架啦 你地幾努力都冇撚用 收皮啦on9
笑死
who fucking care
中共pr可唔可以幫手解釋下cy 64登報
户户送中鏡仔賣黑心廣告
算唔算大躍進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞