中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
你都盲嘅定你先入為主?
我有話佢係扮咩 我有話佢係藍咩
我只係講講句香港人加油唔一定係黃

中文幾多?
邊個先入為主?

你唔proof無問題 咁咪有人質疑佢地係咪黃囉
有人質疑佢地係咪黃 又要過你關?
反問返你Who are you?
香港流行文化死晒嘅話 到其時未係睇大陸嘅
呢幾句同警犬講都得㗎
佢ig問你佢幾時幫麒麟宣傳過啊傻鳩
香港YouTuber三大狗畜 ming狗 达狗 第三個係邊個
https://lih.kg/1727574

係咁易搵下都大把post

依到都有700幾個連登仔正皮

雙重標準咪認囉

死兜爛兜做乜撚

你當年冇份屌咪唔關你事囉

但係我就一定冇屈連登仔啦

當年屌撚到要人地收山咁款

咁撚多證據仲屈鳩我中共PR藍屍我屌你老母啦
兩班人嚟喎
你有冇對名

仲有你條藍屍狗撐ming仔

怎料前日Ming仔開live再次講到事件,聲稱自己淺黃,但又稱警察打份工,同時他堅稱不會捐助星火,因捐助星火會等同支持勇武派,認為「犯法就要拉
為反而反 警犬係你啲手足呀?
你支持屌星火同警察嘅人喎
咁即係你係藍啦
我撚有屈你
死藍屍狗

怎料前日Ming仔開live再次講到事件,聲稱自己淺黃,但又稱警察打份工,同時他堅稱不會捐助星火,因捐助星火會等同支持勇武派,認為「犯法就要拉
冷氣軍師最冷血
真手足
還押緊都要比佢地指為出賣手足
成班癲狗
咪上腦啦,警犬自己唱嘅咪得咯。
所以話首歌嘅歌詞根本唔重要,關鍵係用咩立場就唱。
屌你以前鍾鎮濤夠平反六四啦
狗有公權力、有槍械
做歌手都有?
做M記又係藍絲?
其實明星咪又係平民
班人忽上腦
屈佢咩呀我係話佢唔適當嘅時候做唔適當嘅野呀,佢唔聲我都唔會介意,因為我知每個人都有自己嘅顧慮,但佢pr差搞到公關災難係事實,而我一句都冇屌過佢
Ming仔當年講完依句之後咪認錯,捐咗廿萬俾星火囉

仲有呀

我冇支持佢同達哥同Ming仔呀

我只係覺得佢地唔抵咋

我係睇唔撚過睇Mirror家下直頭幫美心賣廣告班人仲係到死兜爛兜好撚肉酸咋

根本大家都一樣

沒有誰比誰高尚

用你個邏輯,你家下撐幫美心賣廣告嘅人

你係唔撚係藍屍狗呀

我都唔會咁話你啦撚樣

我由頭到尾都係話大家和解唔好分化咪算

點解仲要搞到成個時事台都係依D Post

仲係到死兜爛兜越描越黑呀
最撚嬲嘅係擺到明班打手返工鬥黃,然後又真係有班on9走去附和屌你連登仔冇撚獨立思考
連登仔可唔可以跳出連登睇吓呢個世界,俾班打手擺上檯都唔撚知,仲走去附和人
好煩 一大堆娛樂台post開出黎時事台

唔好吹奏 唔好批鬥 講完

係都要娛樂至死做乜鳩
五毛blocked
up

藍屍狗仲兜
收皮啦

咩沒有誰比誰高尚
我就比你高尚
起碼我冇撐警冇鬧星火冇鬧勇武
但你有

藍屍狗死全家
咁撐藍絲集團嘅藝人應該點處理
我有撚呀屌你老母

又屈鳩我

我鄧佢唔抵咋柒頭

你老母出去做雞有人食霸王餐唔俾錢

我鄧你老母唔抵

係唔係等於我支持你老母做雞呀傻閪

用返你個邏輯
你屋企人應該好快死撚晒架啦藍屍狗

準備執骨啦on9仔

我真係開始懷疑你係咪係到曲線引戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞