中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
明顯有人唔抵得佢紅拉佢落黎
連登不嬲逢紅必反
唔好咁啦
點同呢 唔同人唔同CASE!!
身為專業批鬥師點可以放過佢哋?仲有杜汶澤宣傳KFC一早應該永不超生
拉 弱撚智 根本係你自己ff
有講錯咩?
Mirror又唔係政客 點解要理政治
咁計都係填詞果個黃姐
佢條仆街以為一九年出過好多story就冇事?
杜汶澤宣傳KFC我都要鬥啊
Mirror 唔理係咪黃
好肯定嘅係佢哋有份幫手壯大本土意識
呢點亦係中共好棹忌嘅
呢個Post即刻出現大量PR夾硬講D野扯開話題,完全唔敢回正題

相信一切未完 鮮血滾燙未完
骨要枯仍未完 海要枯仍未完
擊過掌 稱作手足的 割不斷

明年見 - Jer@Mirror
咪撚on9喇!不如話所有鼓勵性歌詞嘅歌就係黃
鬥黃撚快啲話呀Jer曾經喺東方做所以係藍啦
支持
信一切未完 鮮血滾燙未完
骨要枯仍未完 海要枯仍未完
擊過掌 稱作手足的 割不斷

明年見 - Jer@Mirror

PR點spin
杜汶澤食KFC都要鬥
憑一首歌想我哋批鬥師收手?
香港所有偽人都係藍
唱咩又點 講真個個人對份詞都有唔同體會 有時唔好FF咁多啦
佢唔係黃既話會敢唱咩?
唱首歌就打晒飛機 Ming jai 捐20萬話人做戲扮嘢 開始懷疑你依班係TVb pr 明明幫美心賣廣告就唔存在咩討論空間 一句認錯就無事 喺要死喺到嘈 又無point 又屈毛 仲成日開post 講埋啲容易比人擊破嘅論點
咪理d pr
呢條傻閪好撚努力架 個個po都見到佢好努力回覆 賺到成袋5毫子
你覺得你覺得 你係邊位呀 代表全部人咁把炮呀?
除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥

幫手推到依班偽黃跪地認錯

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
莫竣名宣傳藍底合興集團麒麟
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞