中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
靜啦
佢地仲未成長就係咁俾你地話黃
一邊就俾人批鬥佢地唔黃
一邊就俾人覺得佢地黃唔再俾資源佢地
幫佢地定害佢地呀
最大問題係Ming仔達哥點解要俾人屌到過街老鼠咁先

大家道歉咗未
點止啊,仲有Error 幫金拱門同匯豐(193)賣廣告,林家謙上TVB,根據連登標準,全部都係藍。

總之宜家最紅,最搞得起香港樂壇同流行文化嘅個班藝人要全部批鬥,即使搞到廣東歌沒落,都在所不惜,咁樣先可以保存香港實力!
佢地係藍
都改變唔到你用水係藍既事實
其實會唔會係兩班人
你有冇對過名
班五毛就係要推到好似好有浪咁
搵10 個ac 唔夠咪搵夠100 個ac
做左疑似藍嘅野,推到2046
做左黃嘅野,全部唔計

因為咁先屈到人係「咩都睇唔到」
重話咩本土美心
搵返姓李個老闆以前言論嚟講佢係藍
但又係同一手法,佢講啲野拉攏其他人又話黃絲易落搭,「香港人好易管」
總之講野偏藍就一定係藍,拉攏黃就係「買兩邊容易管囉」

明明兩邊都有買就係都要講呢啲,以為講啲野夠難聽就拉扯到啲咩出嚟迫人承認唔承認就係黃衛兵,再順手拉埋落鄭虫泰

中共有錢買股份,咁前排佢買左新渡輪,你係咪以後唔搭
其實我反而想知有幾多人係真係因為mirror代言而去食美心或金拱門

反正我出街經過覺得同以前差唔多
又一個死藍屍
唔識時事以為ming仔被人鬧係因為幫紅藍企賣廣告
達哥公關做得唔好 所以佢抵死

Mirror連登仔鐘意 無所謂啦
就係Deliveroo美心比幾多錢都好 我哋mirror fans
https://lih.kg/2542892

大家幫手好嗎
明明平反咗咪屈
真,有班On9為反而反
岩啊,搭黨鐵嘅全部都係藍。

鬧香港藝人係藍嘅人,問問自己仲有無搭黨鐵,或者幫藍企打工,唔好雙重標準。
真,有班On9為撐而撐
我飲開外國有氣水
我係黃
屌你老母死藍狗
我既立場就唔會理任何藝人幫邊間野賣廣告
只睇佢表過D咩態講過D咩野
大家都幫同一藍店賣廣告
一個會出POST話好愛國影埋枝國旗
一個從未表過態只係暗暗地做D濕碎舉動好似有D黃咁
兩者已經好大分別
舉證責任係你度喎
平反咗啦
關我咩事
我無份鬧
唔好咁籠統
森美 ali有無比人屌藍
有無咩例子係純係tvb 無任何護旗 撐警 反運動
定又係eason 柏豪 菊梓喬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞