中共PR永遠解釋唔到點解Mirror會唱呢D歌

604 回覆
1265 Like 237 Dislike
扣帽子一向係黨員最耍家既野黎

果然真係橋唔怕舊
人地要搵錢
唔搵你養佢?
最可憎係問啲鏡粉點解唔接受食翻金拱門聽陳奕迅個班
點解就一定要接受食翻金拱門聽陳奕迅
關鍵唔係鬥唔鬥黃
係總有班友好雙重標準顯得好肉酸
cy 64都登報啦
除番名不過香港麒麟係中國製都間接送錢畀中國,不完美可改善

更新返個list

除咗viu班藍人,仲有班低調偽黃要大家幫手批鬥幫手推到佢哋道歉

睇Instagram發現有班表過態嘅藝人都幫藍店宣傳偽黃可恥
唔該大家幫手逐個開post批鬥,一個人鬥唔到咁多

林海峰幫美心廣告配音
林家謙道地
林嘉欣m記廣告
杜汶澤宣傳KFC
鄭中基中資富途牛牛贊助演唱會
許廷鏗、欣宜宣傳藍Olay
Tonick恆仔同譚杏藍宣傳撐中道地
林二汶藍國泰Asia miles贊助演唱會
倪晨曦宣傳shiseido奇華
李靜儀宣傳YSL
卓韻芝+試當真宣傳藍底deliveroo
Serrini 宣傳藍deliveroo,今日story宣傳奶共MAC

各位批鬥師大家一齊加油
唔可以畀依班人搞到香港人掛住追星唔抗爭,變番港豬光復香港靠我哋
仲要幫手留意其他黃藝人必要時將佢哋除名
即係所有黃既都一定要加入黃圈先算係黃?
六成選民支持既全部都會罷食藍店罷買中資野?
黃藍係政見JA
ching瞓咗幾耐
689都譴責過64屠城
唔夠講就只可以無point咁叫人唔好ff 邊個尷尬
覆我啲point ah
Jer做咩好藍?
點解一隊人所有人同立場?
你都係藍

有咩資格屌達哥?
真係FF
有五毛!
有PR!
人人都係黃
留名睇啲pr覆你达張光復香港圖
mirror一個成員既一個ig廣告po就引嚟咁多正義之師出嚟開po追擊
我覺得對上述藝人唔公平囉
一句講晒 我中意嘅就黃 唔中意就藍

狗都要搵錢
你都要飲東江水
根本全港藍c
建議鏡粉唔好再推post 到時迫到中資viu要表忠我地咪華咁黃點算好收手啦
成件事pr差到一個點,係咁為揾錢嘅就一路唔好出聲咪得囉,又要驚觀眾走出個post,成件事根本係一個公關災難黎,成日久唔久又要攞返出黎講,又係用返嗰啲pt黎講,對達哥冇咪感覺都覺得佢做得核突啦

不過達哥而家咪又係照開台直播,人地都仲有觀眾睇,一樣有廣告接,佢啲fans覺得冇問題咪繼續睇囉,使咩你地喺度幫佢平反又剩,你係鍾意睇嘅連登都唔會有人阻止到你

連登好得意架,成日過一排又會攞返同樣嘅野黎講,一個達哥,一個boomba,一個就熱狗,基本每隔幾個月就會見到啲人攞返黎講,之後熱門就充斥住大量呢啲嗌交post,一百個人一百個觀點,我而家話達哥問題已經有人話我係mirror fans,但其實我完全冇講過mirror任何一樣野,耐何啲人永遠覺得連登係得一個人,一路用二元對立方法去判斷一個人
背棄了理想 誰人都可以
賺藍錢養黃圈
Pin
係 根本吹奏mirror做乜 個個都係比首歌黎就唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞