儲值卡/上台資訊區(24)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
3DIY 如果日後要轉台, 要唔要好似儲值卡咁keep住張大卡先轉到台?
要, 所以你要keep大卡
不過有d台你有細卡, 睇到個號碼都接受你
scan左大卡落電腦
係咪日後真係唔小心搵唔返大卡, 有scan copy都可以轉到台呢?

根本就係玩自殺
上台班友真係gg
貴到
都幾貴,跟機出?

不過真係好快下
無錯,$48卡原係冷河神器,但成日無卡
大家認為4,5個月就要renew 一次年plan 值唔值得mnp 去 hk mobile?
搵客服留卡就可以 我68都係咁做
你呢個報告最幫到手,我以前都係落鋪做,大把卡,唔知點解當時成日話無貨,後來啲人話搵街霸實有
街霸真係唔敢搵佢地做
佢地見你唔開單做上台plan 做儲值卡冇肉食根本唔會同你做
同埋個人資料都係搵門市做啦
搵客服留卡留電話
有白卡佢就會打比你
之後落起做就ok
其實佢哋既然留得大量貨,就係爛做。當然個人私隱風險要自己衡量。曾幾何時,大量街霸專做轉台,依家我見寬頻多,專做手機台少好多了

其實好似lucky要搵鋪仔交低個人資料都係風險高,我就另外搵信得過途徑過冷河轉儲值卡先,再考慮搵佢哋轉

smt搵cs 同之前hello一樣,可惜csl 做做吓就會封咗條路,唔俾直接問,可恥
去邊度過冷河都好
唔好去sim everywhere
要blacklist

唔老實
私隱問題

要甩名or 過冷河就算貴d 都應該搵四大isp 既親生仔儲值卡做MNP

同埋一定要落門市做
sosim已經有65 volte 360日
sosim 神在唔用volte plan 都每月5000 分鐘
用5g 博ps5 已經failed
3萬應該好快比sosim取代㗎啦
仲有得app搞晒mnp咁方便
係 我都覺
sosim 同diy 唯一問題係要成兩百蚊一年先養到卡
不過我又覺得兩百成年冇乜野
我就相信以食蕉嘅靈活頭腦,總會有合適產品出現,而且$50券養一年對好多人嚟講,仍然係賣點嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞