儲值卡/上台資訊區(24)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
旋轉網或鴨寮街或食蕉中心有賣增值

另外除非想keep no. ,否則一律買新卡
請問有無清用過呢張valuegb?
想知係咪真係全速4G,謝謝
謝解釋,已安排轉台,基本一年$6蚊就可以免費收sms
開波$58,暫時之後$6延一年,但唔知到時最低plan會唔會係$6!早期係得$15遊戲plan,跟住有$8…..依家$6
申請唔到club sim
用app攜號轉台,佢話我電話俾人用咗,撳忘記密碼佢寄驗證碼個email又唔係我email嚟⋯⋯
你個電話號碼之前有人登記咗the club
我打上去個cs都好有耐性講點養no. 抵讚
係?佢哋都知養號神器仲有咩貼士教你?但佢check唔到邊日到期最抵死呢!

其實如果佢搞英國漫遊月費plan,仲多懶人用
返去挽鞋啦
用緊,似係全速
唔該曬
係calendar 整個schedule event提自己
Set番每394(30+365-1)日或者少過呢個數重覆
咪唔驚唔記得
呢d 年份計應該係360 日而唔係365 日

同埋唔好set 到咁盡,last day 先黎交
佢就計365日嘅,我哋當然自己調節下啦,其實每年同一日,最簡單易記又唔怕到期沒收

佢一日唔顯示到期,last day靠估永遠唔安全
3diy 好似好慢咁
有冇咩全速/高速MNP儲值卡?
鴨/激
聲稱全速,真假就睇地區喇
激冇MNP
請問萬能卡mnp佢最平個plan$90有$120儲值額
個plan剩扣$65
一年後係咪都重有$55係入面比我買plan?

有無人知有咩wifi 蛋可以手動轉用3g 上網
佢唔係無故,個台聲稱話佢亂發訊息喎,正常用其實唔會有問題

但呢個台呢度仲邊有人用….轉走去其他好過啦
係,除非你傾爆分鐘
##107# check 餘額
3萬/3 diy係咪冇留言信箱 service?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞