儲值卡/上台資訊區(24)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
合約完就自由㗎啦,去邊都得!最緊要了解有無自動續約,有就即刻停咗佢,打電話問咗cs 先啦
同台發係免費嘅,而且又唔知佢裝咗咩apps,會唔會因為短訊內容而停又唔知

其實真係無聽過原來亂發短訊個台係會被停台呢個原因囉
儲值最當然就係唔記得咗入綫延期囉
Hello出晒名sales唔想做耍人走,去市區兩間有貨機會高啲,沙田唔使諗,其他咪打熱線套佢問貨留貨囉,聞說銅鑼灣不久前有人成功
your mobile卡
要set apn名做Mobile先上到網

明明之前唔洗set野,
插卡開plan就用得。
3萬有,5蚊一個月**126*3#
3萬個##107#又用唔到
我有張上年開嘅粉萬
上個月已經徹底地用哂所有數據
但到今日都仲上到網
無呀
仲係足速
低通話用hello,中高通話用萬能VoLTE,數據用年卡,永遠彈性最大最抵玩
有無人攜號轉去sosim?
用緊3萬 未到期但覺得唔夠用
想問增值之後應該點做
定係每個月加張so sim用好
加第二張年卡
same
📌 this
上月 22日開左張3萬黑卡, 發現:

1. 有效期係 31 Dec, 2021, 唔係應該 22  Dec, 2021 先岩?
2. 開卡佢俾左 2000 mins Free 通話, 第二日又送多 1000 mins , WhatsApp 問過 CS 話只送 1000 mins.

有冇人知咩事?

第二日再送多 1000 mins .

Total: 3000 mins .
新黑卡係咁
其實佢一早開左卡,所有卡都係set 左xx 1231 到期
你入code 只係再送分鐘俾你
下, 咁我 30 Dec, 2021 開卡咪 31 Dec, 2021 到期?

同埋你知唔知點解送 3000 mins?
MNP 係咪鴨聊佳最好
屋企人得1sim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞