儲值卡/上台資訊區(24)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

講d 應該無乜人需要既資訊

試左hello 可以轉club sim 唔駛過冷河
想問 個台係自由鳥 keep 住
再用sosim 得唔得?
萬能中咗bug
本來開咗100GB果個數據plan,原來我一早已經扣晒,但一路keep住仲上到網
睇返iphone個計流量已經用咗122GB
3真心垃圾
11點都未開到先再打算啦,3萬可以排到好晏先開,因為機制係儲值卡擺最後,3萬經常去到11點左近
之前幫屋企人轉3萬,
每隔一陣重新開機,
去到下晝3點幾先用到。
我上次12先得
真係越嚟越遲,你已經差唔多落入晏晝個期,樓上仲有直情1500,我覺得佢係排咗晏晝飛
又可能太多人mnp
有冇最近買過 3黑萬巴絲? 係咪加到$55/張?
邊有 VoLTE?? 通話時落 3G 咪即係冇VoLTE
各位師兄想請教d野想搞清楚搵到既資料岩唔岩

小弟依家用緊people台就快完約, 想完約就轉出去用sosim卡
知道sosim唔可以上台身份直接mnp去sosim, 所以我理解應該people完約後就要轉做張過冷河儲值卡先
(請問sosim有冇話本身咩台既儲值卡唔可以mnp過去?定咩儲值卡都可以mnp去sosim?)

如是者, 既然只係個過冷河既話, 請問各位轉邊張做過冷河儲值卡係最好? (想搵個平d既就算),
搵過資料係唔係luckysim既30日保留號碼plan最平?
請問埋如果係轉luckysim過冷河既話洗唔洗要等多幾多日先可以轉去sosim?
唔該晒師兄
今個月8號轉左HELLO卡,
今日想轉去sosim,
有冇規定HELLO卡要等幾多日先可以轉去sosim?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞