儲值卡/上台資訊區(24)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問下依家會唔會有5G既上網卡
請問csl同smartone有無自動續約?
有,仲可以mnp,鴨聊佳大中華卡,等勇者去挑戰
我估都係補資料.etc
就完約想轉台,本身CSL 好慢,轉咩好4.5G?
想問下各位巴絲
如果我將來sim卡已登記左實名
到時再mnp第二間使唔使要再登記實名
射射解答
現階段關於實名制問題冇人知
你預要啦
因為佢個structure係1carrier 1server
30 蚊自己買張返黎試下咪知
有無人用HK moblie?好無用
用咗12 Pro Max差唔多8個月,依家先識睇Field Test mode kCTCellMonitorCellType括弧裡面既數字代表用緊既發射站係LTE升級得嚟既5G,定係獨立網組

BTW 想問下升咗iOS 15既巴打,Field Test UI係咪同iOS 14冇乜分別?
我用Sosim 雙卡iphone 點解傾電話係上不到網
正常 iphone冇雙通
除非你通話中張sim都有data
但係我之前用年卡係上到網既?bro
我不明白
仲有 我用單卡sosim iphone聽電話係3G 上網
加錢買volte
如果你 Secondary 張 SIM 開到 WiFi Call, 又開埋 Allow Cellular Data Switching 的話, 係可以做到雙通
灣巴, 點睇 NSA 定 SA? 有冇圖例?
你兩張 SIM 係點擺法?
兩張都開左wifi call
係好好上面個bro講要加錢買volte先用到聽電話上到網呢
同你 check 咗, SoSIM 要另外比錢開 VoLTE 的, 佢個 3G 冇 deluxe mode, 做唔到通話同時上網
同你 check 咗, SoSIM 要另外比錢開 VoLTE 的, 佢個 3G 冇 deluxe mode, 做唔到通話同時上網

紅字打錯, 請 ignore
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞