JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
Dee哥跳Locking跳到成本地top 10 都係扮Hip Hop仔 ?
Hip Hop 文化都未撚識就死開啦 屌你老母
真係唔識邊個JB
係圈內咪平常囉
普通人尻知你班友做咩
平均十首歌有五首講私怨唔知串緊邊個
另外五首講自己搵好多錢, 屌好多條女, 殺人放火走粉
Hip Hop 係咪一定要呢D內容, 唔係就係Pop?
Hiphop得rap
李斯啲friend
Fuck the popo同潮共好出名喎
話唔識JB果啲會唔會係其實聽過佢啲歌但唔識佢
見好似真係好多人唔知JB同Dee哥有咩過節
簡單黎講就係Dee哥曾經喺同一個跳舞比賽入面串過JB一句 『撈rap撈唔掂翻黎跳舞啊?』
後尾JB就因為呢啲私人恩怨就出隻歌diss啊Dee哥:
https://www.youtube.com/watch?v=DP3UKlfratw
然後Dee哥隊野就回應翻JB個diss:
https://www.youtube.com/watch?v=1FHnDVKvLVU
之後JB隔一日又出隻rap再回應翻:
https://www.youtube.com/watch?v=Wzj5vp9xm5c

我冇理解錯嘅話大概就係咁 有錯請指正
其實呀dee好似道左歉好耐
最on9係佢地屌鳩error個手勢似美國gang sign
話去美國俾人打死
我唔係有心笑香港hip hop
但香港hip hop扮gang真係好撚柒
槍都未撚見過就算數啦
揸晒爬 都可以屈尾十出歌diss

一係一開始有性格啲唔好接受道歉
Flashkid都frd到
咁一定多frd既
佢堆fd 咪試當真果堆 不過果堆出咗少少名就可能唔想上viu tv 做免費show 193都係呃佢啲朋友嚟拍野
Beef呢家野 唔洗咁認真大家又唔識佢地 有歌聽下 有水抽 抽完咪算
兩邊fans成日搵返出嚟講做乜9
傻閪刀護唔護旗我唔知
fuck the popo係當年警總個個唱住屌狗
唯一一個有啲名嘅artist直接出歌屌狗
咁你都可以屈鳩人藍 你都係聽warrior算啦
hippop
個人覺得本身就唔係一樣上大台 得體嘅嘢
既然都咁underground
咁何必要做到咁正經大路呢
其實大撚把hip hop人都有出歌屌
你訓撚左定點
只係佢比較出名姐
定係你講緊餅房唔出歌屌?
呀jb同護旗手好fd架
仲有藍絲flashkid添呀
其實冇人話佢藍喎
係你話睇viu就港豬姐
呀mike導直線係viu講添啦
又有咩電視台做到呀?
其實係夾硬迫自己做到咁
覺得求其講屌下女 拎下賓周出嚟 食白粉
就好real 不吃人間煙火
講真呢啲嘢咪即係屎尿屁
你喺條街聽到有人講呢啲都覺得佢好柒 好低級
更何況同埋音樂去表達
咁要問返JB點解呀Dee當晚道歉兼兩個揸爬
之後都要出返歌屌,仲有佢班小學雞Fans之前周圍屌
仲去埋Retroll到搞人首衰跑車
成日話自己好Real,但又嬲咁耐
唔係Diss就話係文化冇嘢
因為有dee 姐
叫你個fd 唔撚好睇囉
喺電視台到屌狗?
有就俾link 無就收皮
Dee 姐
咁都揾到野嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞