JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
小薯茄有無話自己REAL先
而家個賓仔話自己好閪REAL㗎嘛
笑撚咗
呢到smoke下weed又話你道友又盛
算啦
跳舞比賽俾人串又唔diss back
幾個月之後先上網發脾氣

REAL唔REAL呀JELLY BEAN
人地憑實力奶共 宣揚說唱文化
不過過唔到海選
兩個人我都識識哋,玩過幾次,JB本身係寸係囂睇人唔起賴有性格咁,Dee係表面無乜嘢幾靜態,但有機心有啲假但都唔會好寸!可能JB事前寸過Dee, Dee先喺跳舞比賽寸翻JB呢,講真人寸嘅程度絕對係JB遠超Dee!
其實淨睇佢兩個個樣都feel到
之後dee啲frds就話嗰陣道咗歉啦又拎出黎講blahblahblah
jb fans就話jb唔係因為嗰句嘢而特登diss佢,係有其他嘢,但又懶神秘唔肯講,之後我就冇follow
James Bond
手勢咁撚小事
比人串完
一年之後先寫到首歌串人
一個月後又比人出番首歌反擊
今次勁啲一日後又回擊

Hip hop 係咁嫁你面上有粒墨都可以串你
成班唔知頭唔知路係度9upjb同刀哥都分唔到
上面班人意思而家唔撐佢就等於唔撐黃
睇viutv就係涼冷氣做港豬
咁小氣㗎 點睇阿dee都係講笑 為咗嗰一句谷住啖氣成半年?
隔左咁耐仲討論緊

利申 關你地撚事咩 冇興趣知
heyo jb撚有奶?
素你老母臭閪質
首歌係出得快但係冇回應 咁就叫回擊?
講咗點解自己可以跳c walk 但人哋手勢似west coast 就要俾佢屌未?
怕龜唔敢唱fuck the popo?
Ok當我真係唔熟 但係唔使落返Credit?
如果係既就係我唔識誤會左
標榜自己好hardcore underground hip hop友但上小薯茄呢d 合家歡channel 做小丑
同上都市閒情無分別 為搵食明既
其實格硬屈
Heyo拍過大灣區節目但完全係反送中前既事 而且係有線拍
JB就話刀boy奶 JB唔撚diss鳩自己fd
大佬有聽佢地啲歌都知咩人啦 heyo JB 邊忽奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞