JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
梁振英政商界仲多fd
又人品好?
聽完
可唔可以問下
咩叫做揸爬
underground diss黎diss去無問題
但係其中一方係娛樂圈嘅 俾人咁diss姐係要搞殘佢姐
D歌詞咁撚On9 都有人聽 首歌音樂又似外國
但條友真係好小家
無計
D hip pop港仔好崇外國人
搵個賓仔9 rap兩下就扯晒旗

Heyo 吊打條賓仔9條街啦
支那新說唱頭round就比人foul都叫撈得掂rap?
都係既. 連登仔唔係最top果個,其他都係一文不值既
佢自己上水面失敗先屌dee哥姐
你估佢唔想?唔係就唔會去支那玩show 只不過一開始就比人foul咗,想上水面都無計
所以咪話香港唔值得囉
Jb 唱WTFHK個陣就俾人話唔夠膽
運動個陣出Fuck the Popo
出到返大陸都返唔撚到
呢啲咪真係嘅hiphop同rap囉
結果狂舞派3邊敢搵佢?
總之我就覺得jb好hiphop

唔想踩低任何人
但唔該啲聽眾唔用成日見紅就拜 有入就入
講個人喜好好正常
但都要識分藝術水平邊個高啲
咁先有進步

呀dee娛樂性係高 滿足左大眾
但jb都滿足左好多鍾意聽音樂、聽rap嘅人
例如我
握手言和

diss還diss
男人老狗口講冇事點知一路擺係心到就小氣咗d囉
成堆on9仔一講hiphop淨係知有rap咋
rap唔點就話人唔係hiphop友
改user name啦仲敢叫自己音樂人
定你嘅音樂得pop music呀?
你要love and peace rapper睇中國有嘻哈啦on99
有冇人知Jb canton mic嗰度做乜?
輸撚咗又唔忿氣?
身為香港人,唔撚識呢首歌仲咁撚proud
死撚左佢啦
Hiphop唔上得大台?下屆奧運開始有埋breaking啦喎
定你覺得hiphop淨係得rap
回個靚帶
仲要跳locking跳到香港頭十
上小薯茄好hip hop?
成首歌抄又好hip hop?
作為一個rapper抄歌已經可以直接消失
你係咪想講不屑
算啦Ching
唔好同d jb fans拗
佢地真係咩都唔識架
當睇唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞