JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
啞既唔可以hiphop
又拉埋夠唔夠黃講
有d人當屌狗就好威,其實唔會明狗只係一件隨時抹殺到嘅垃圾,根本係成個政權問題,講緊嘅唔係港共係 支那成個政權,
唔係屌兩句狗就好撚正義,
當然呢個娛樂野唔洗咁深究,

但唔講深入就咁睇,揸曬爬,當時扮無嘢唔叫real,
好似小學雞當時唔敢嘈人,返到屋企先越諗越火滾咁
之後再出歌diss
仲有一次直接黃淑蔓講咗句嗰d歌
其實咁小事又要人po野道歉咁,有無咁小氣

我唔否認jb有幾首好正,但新歌好似火機咁我真始覺得有少少無新意
佢果啲prunk 片完全唔好笑,俾人玩果個似俾人職場bully/俾黑社會兇咁撚樣
外國hiphop界大把人勁respect Mc Jin, 佢上節目屌打曬d黑人rapper果陣呢度有啲人都仲未變成精蟲
成件事好似狂舞派3 情節
都唔知樓主開post博乜 又想引戰
其實連登嘅朋友可唔可以有質素啲
可唔可以好似喺Reddit 咁,真心唔識嘅話問問題會有人正常禮貌咁答?

老實講,我三十幾,真係已經冇乜追娛樂野,好奇入黎睇吓,我都唔知JB係邊個

但係小朋友(a bit condescending here),我可以同你講唔識JB/唔識Fuck the PoPo唔一定係 “支那狗”
十年前
係真唔係
又真係幾抵死地有個似dee gor
又係幾靚女
又玩得既人替更
如果有一集四個都唔係本人應該幾好笑
討論緊唔關事嘅野都要鬥黃
所有事都係以黃絲cv解決
係咪代表全職做rap搵唔到食先當興趣咁做?
有冇理解錯?請指正
佢真係算係香港Hip Hop、gravity嘅元祖
33 > 153
大把勁人?
俾個名嚟聽下
定係你睇支那有嘻哈見嘻哈俠就扯撚曬旗?
依家冇人識你邊個jin啦
仲j緊rap贏黑鬼
人地rich brian 同joji紅撚左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞