JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
啱 hip hop係咁先似樣
佢兩個以外嘅人都唔會知晒來龍去脈
與其一知半解去講誰是誰非
不如享受佢兩個啲diss
姐係好似tvb見mirror紅,咩都講mirror博見報
估唔到jb都係咁
有興趣咪自然會留意會知囉
正如你問呢啲post啲連登仔香港舞台劇界同演奏樂團界嘅資訊都唔撚會知太多一樣
無訓呀, 但真心無聽過呢隻歌, 身邊無人講過, 上網又無人講, 連登都無見過, youtube 又無出現過, 新聞又無記者寫
所以直覺會係小眾野
利申 支持何啟華一哥
明明互diss 好正常 嗰下分到高下咪完囉 好似battle咁
完左咪欣賞下人其他野 係要鍾意一個唔鐘意另一個
定係話撐JB就要跟佢屌鳩dee gor 撐Dee gor又要屌鳩JB
咁樣跟風同無腦有咩分別
邊粒字有講話「勁人」呀
第一次問都算 仲要死咬問兩次 係都要衝出黎柒
有閱讀障礙係難啲了解hiphop我明
你老豆生粒椰菜花好過生你呢粒精蟲
冇beef就冇題材
唔明點解一定要take side到底撐邊個
嘉年華有咩好講?
講真今年 有乜理由唔係浩民攞冠軍
海哥今年 真係多失誤
以為自己邊個 咁多人唔識就即係唔出名啦 柒左就收檔啦 仲問
次次講到rap都實有個衝出黎以為rap=hip hop
產生抑鬱
JB渣完扒半年後先出歌屌,柒撚到無朋友,不過rap黎講係勁過呀Dee好多
JB真係好正,兩個我都咁鍾意
娛樂圈邊有永遠敵人,diss嚟diss去好平常,轉個頭有利益咪又攬頭攬頸
真係好小鳩氣,男人老狗果時唔敢當面屌
係, 雖然明白diss黎diss去係文化, 但作為男人黎講真係柒 唔好十年後先屌番轉頭?
有幾出名? 一定要識? 宜家講完咪識囉
下 我兩邊都唔反
但呢單野明顯jb小器
但之前出歌果排dee哥俾人屌撚到狗咁
雖然佢首回diss係垃圾
但jb果邊之前去到好盡
Jb呢單野其實係會玩死呀dee
依家又變love and peace?
講rap jb係屌打
只不過rap係香港算小眾咪無dee咁出名囉
呀Dee都唔係raper緊係啦

但係跳舞呀Dee勁過JB好多喎
https://youtu.be/5x2YbmyP9Uk

講到jb好撚神 呢首又柒撚到暈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞