JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
呢個flow叫好?
跟本就無人錯
你地圈內鍾意互串Diss就繼續圍爐
不過唔好怪人地誤解
因為呢D Inside Joke 人地唔明好正常
呢啲咁常見都計抄?
你Rap得好邊會話你數白欖 你flow差押韻差又騎唔到beat先會變數白欖姐
痴線dee姐咁正都唔睇
講紅,Dee 哥當年 日日去鳩鳴 唔紅咩?
唔洗圍內先識,上撚哂各大媒體
我對d黑警用水炮車憤怒同我恥笑愛國藍絲蠢係兩回事,我自己有d左膠,可接受同d盲目愛國蠢藍絲做朋友,因為你可以慢慢了解點解佢會咁諗,慢慢改變佢,但我接受唔到出賣靈魂嘅藍絲:姐係為利益而愛國果種。

物以類聚係咪代表你係黃,你全家就係黃?你係藍全家就係藍咁極端
講真 我都唔識乜水係jb
jb首diss黎黎去去都係loop果幾個字點解啲人都話正識唔識架啲人
咪係
都道歉左啦仲diss
一句炸喎就搞到出幾首歌diss人個JB小氣到
咁撚real當面屌啊嘛
係咪坐緊監流緊亡先叫黃?戇鳩
邊個jb
thanks! 但唔識jb

終於有個公道啲嘅留言

補充少少,Dee哥而家係稽星嚟
唔好開口埋口小丑
睇嚟睇去都係得Hip hop友圍爐撐jb
JB我淨係識Justin Bieber
鬼佬d trap music都係冇內容架啦都係講下自己點有錢 點屌女但人地音樂層次高d同埋d人唔care歌詞意思 咪一樣係咁多人聽
點解唔識個乜9 JB就係井底之蛙?
大把人本身唔聽rap ,hip pop呢類
佢派台又冇,上電視又冇
佢自己知名度低,點解可以話返人唔識就井底
你講到佢好撚紅既歌,fuck popo
有幾多人係因為當年社運出面有人唱
先大家跟住一齊唱?甚至乎首歌係佢都唔撚知
其他真係聽都未撚聽過
覺得佢好撚紅嗰啲咪撚係自己同溫層啦
其實何啟華好撚柒係成個氣場柒個種
依班奶都雪雪聲 又串串貢
而我不知道JB是誰
JB個feel咁串邊有人睇得起,做人要謙卑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞