JB有冇諗過宜家Dee哥咁紅

786 回覆
2314 Like 118 Dislike
聽開youtube就會自己推介
追左少少post, 其實最on9都係連登.
Diss 下最咁閑,大家都雙贏,大家咁認真jm9.

其實呢個post都係diss既一部分

Btw JB最新果隻火機幾L鳩幾好聽
想講清楚 jb再diss back 果首歌根本就冇回應到retroll diss back嗰首歌嘅內容
只係講咗幾句mk小學雞野 串錯club名唔敢紋身果d on9野

第一 佢抄歌無回應
第二 你自己唔係us gang 又學人跳c walk
第三 有狗/喺公共場合唔敢唱番fuck the popo
第四 當晚唔屌

無可否認JB嗰兩首歌係好聽啲 係內容輸九條街
唔明點解會有人話J B贏晒勁撚戇鳩 第二首根本零內容
佢個 acappella同認輸無分別喎,如果佢唔怯頂硬上照砌可能會好睇好多,明明唔係無得打,jimmy仔第一個打都無怯過

好想睇龍五同ParaT打多幾round呀
傻系dee 靠viutv pr 日日洗板,洗9咁多錢先係連登多人識
Diss文化嚟…但Dee 哥事實rap得柒
唔評論依件事誰對誰錯
但係屌呀JB都可以who.jpg?
潮共嗰陣個個又話咩香港原來有啲咁正嘅嘢
屌狗個個又一齊炸
依家ERROR紅咗 大家撐ERROR就可以屌撚晒其他人?
成班viutv打手癲撚咗?

利申 有追開error
本身都好鍾意JB 同佢之前跳舞隊crew
呢件事之後就對佢反感

首先retroll 擺到明業餘自己玩
無人搞佢佢自己屌人當中仲有兩個都係之前兄弟

以為error手勢係West coast 就自己屈鳩人
重點係講到自己好real好撚hip hop
但之前居然上小薯茄嗰啲Channel度宣傳
好撚嘔心
作為一個Underground rapper 佢自己又成日吹噓呢樣野 竟然會上一啲主流合家歡既平台宣傳 感覺同上都市閑情教人Rap無分別
搵食大家明冇嘢嘅係肉酸啲 係唔好自己做嘅同時又屌鳩人哋假Hip Hop囉
唔使咁大聲話俾人哋聽你乜都唔知嘅
我覺得呢首都算好過唔見火機
重點係首歌黃就唔可以個人仆街既咩
香蕉奶唱歌夠黃 咪一樣係傻閪仆街

Btw fuck the popo係好聽但對唔住我喺出邊一次都冇聽過 或者咁講係真正嘅抗爭場面冇聽過有人唱歌
定你講平時唱完歌大叫有狗就散Band嗰一種?sorry 呢d好小去唔清楚
人地出嚟唱鳩嗚果陣你未出世?
Dee哥正好多
講真笑水你老母炮你老母車冇問題
但火機真係仲撚冇內容
識又點?
唱完隻歌就大撚哂可以同護旗刀boy玩都冇問題
男人老狗咁小氣
揸左爬咁多年後,見人紅就出黎抽水
同tvb班蛋散有咩分別
開口埋口都粗口
香港班傻仔識閪咩
有粗口就濕晒
邊到睇下佢有冇fd? 係要鬥多facebook fd 定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞