其實band 3仔係咪大部份都好自大

417 回覆
3110 Like 54 Dislike
覺得自己DSE一定拎到3或者4唔係問題
肯努力嘅話大部份人都做到
但係你aim 3,4就唔好ff 放射治療啦
呢啲都見得多
真係勁果啲通常都係普通英中上黎
咁睇
中學讀得名校
9成家底贏左一局啦
細一兩年
然後樓主寫緊畢業論文佢都未畢業
留好多年班定鳩噏
啱呀,成績好唔代表人格好。
其實讀幾分無用 出到黎搵到錢無人會理你考幾分
可能就係留咗3次先頭十
瘋狂new game plus
其實Asso都會有真傳統名校仔?
通常讀得依啲都起碼係中產家庭,一定識培養個仔,多數都會讀到本地大學
就算真係讀唔到都會諗辦法送佢哋出去外國
Band3 頭十應該都廢過band1 尾十

利申自己band1出身又係band3實習過

band3學校全部卷加埋個計分都係得啖笑
南區九成垃圾學校
有啲係Band 3考到頭十真係好勁
咁撚少事就玻璃心成咁,你明知你叻過佢呢啲野都計較仲叫FD?

大把童登仔吹奏搵錢好容易係咪真係好易? 少少野都咁樣計較仲要開Post唱自己個FD大檔,呢啲朋友要唔要都擺啦

係啊係啊Band3仔好自大啊你最撚醒得未啊
仲話做人老師要教得佢正確,原來係上嚟開Post搵童登仔批鬥,誤人子弟就有你份,不知所謂...
有 我識一個 asso之後無入u 而家好似gap year定唔知點
你自己咪又係一樣係出到去比人屌打,天外有天呢個世界,寫論文萬五字有幾威啊? 咁撚大個人仲執著啲字數比人串兩句就咁撚少氣 抵你比Band3睇唔起
3344 A level班人真係慘,睇住樓主呢啲咁嘅戇鳩仔,唔怪得成日笑啲DSE仔智障

平均智商就係比樓主呢啲傻閪拉低哂
Lm
睇完呢個留言,擔心自己跟車太貼,原來樓主真係一個傻鳩又Post啲唔知Baby condom定Discuss啲戇鳩文
我估入面啲學習氣氛應該仲差過ive
一嚟啲教畜肯定已經放棄mode
二嚟你認真讀書做群體中嘅異類對中學生係好大心理壓力
所以就算一間band3 可能本身有三份一人係正常人資質 佢地好快都會被拖累 放棄學習
其實有名校運動撚或者成績墊底嘅讀asso
運動員入u有優待 gpa要求低啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞