STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
會唔會有人入黎屌加密
唔係有共識第一個星期加密咩
算啦,係連登由rebels講到bad batch,都無人討論故事全部都係睇動成,睇畫面,睇角色,睇figure劇情與否唔多重要
想睇clone troopers點轉stormtroopers
你知有d人架la,話解密好麻煩
九成九政治野 等睇tarkin踢爆kamino養唔熟,偷曬佢D技術就滅佢地族
唔出奇
star wars變咗寫實比喻劇情片
d Kaminoan都唔係蠢,但係empire 太奸
仲有睇畫風
果時rebels final season 劇情好好睇,有人都仲係屌緊畫風
仲要有ep8比,都仲要覺得唔好睇 明明rebels S3尾都S4劇情黎講真係好好,收得唔錯
飯桶 (The Bucket)
作者: Christie Golden
時間點: Leia射中白兵個前後

TK-4601個頭盔完全唔啱佢戴。仲要佢將佢啲金色嘅頭髮壓到平曬,梳都梳唔返起,搞到佢睇落好似個三十歲嘅呀叔咁。佢啲皮膚好容易焗到紅曬,甩皮。無論佢個表情係幾鎮定都好,一緊張佢塊面都呃唔到人。只要戴住個頭盔,加埋個變聲器,每一個白兵睇落都好似一樣咁。就算佢反應係好定係差都無人知道。
今日佢又覺得戴住呢個頭盔係件好事,由其係佢偷笑嗰時。佢想像唔到佢離開軍校第一件事就被派到上一艘帝國殲滅艦,唔係普通嘅殲滅艦,係Vader大人旗下嘅Devastator。TK-4601,又名Tarvyn Lareka,係Vader屬軍其中一員,方間稱佢地做Vader之拳。雖然佢仲係新兵,但係都係呢艘船上面正正式式嘅職員。
今日正式作為Vader之拳去執行第一次任務,令佢覺得非常緊張又刺激。如果真係Vader大人呢位,全身黑色,盔甲閃閃發光,發出怪異嘅呼吸聲、低沉嘅聲音,仲可以令到物件同人聽佢意願移動嘅大人下令嘅話,如果係佢咁想要追返嗰隻係Scarif走甩嘅船,TK-4601諗佢聽到嘅謠言都有機會係真。

突然想買bad batch盒Lego
買買買
現時點好似唔見有,太多人冇細睇
都未出
我都諗緊點買之前啲圖都係leak
may force嗰日正式公佈咗,暑假先出
Sor,唔怪之得行幾間都唔覺

香港多數遲幾耐有貨
好似又係玩exclusive?實炒
丫!!!!!!!!!!!
好想要
我都想買,冇訂到,現貨炒既話不了
有得訂咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞